Gündem 'Açılım'da küfür krizi

'Açılım'da küfür krizi

Paylaş
'Açılım'da küfür krizi

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş 'açılım' yaparak halkın doğrudan ulaşabilmesi için kaymakamların cep telefonlarını duyurmuştu. Bir çiftçi aradığı kaymakamın kendisine küfür ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ‘halka açılım’ için şubat ayında önemli bir adım atmıştı. Vali halkın sorunlarını yetkililere doğrudan iletebilmesi için kendisinin ve kaymakamların cep telefon numaralarını yerel basında kamuoyuna açıklamıştı.

Haberin Devamı

Aydın Karpuzlu’ya bağlı Abak köyünde çiftçi Atilla Mercan’ın (40) sorunu da tarlasına giden yolun asfaltlanmamış olmasıydı. Atilla Mercan cep telefonlarını görür görmez harekete geçti. Çifçi Atilla Mercan, Karpuzlu Kaymakamı Bilal Özkan’ı cep telefonundan arayıp “Tarlama giden yol ne zaman asfaltlanacak” diye sordu. Kaymakam Bilal Özkan iddiasına göre telefon geldiği sırada çocuğu doğmasına rağmen Atilla Mercan’a 45 dakika bilgi vermiş. Yol asfaltla kaplanmayınca Atilla Mercan, kaymakamı terar aramış.

Atilla Mercan’ın iddiasına göre kaymakam bu kez kendisine “O..... çocuğu, beni rahat bırak” diyerek küfür etmiş. Atilla Mercan, kaymakamı valiliğe şikayet etti. Karpuzlu Kaymakamı Bilal Özkan ise kendisine “Lan” dediği ve iftira attığı iddiasıyla Atilla Mercan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Önder YILDIRIMCAN/DHA