Magazin Acun Ilıcalı'dan 'Serhat Akın' açıklaması

Acun Ilıcalı'dan 'Serhat Akın' açıklaması

Paylaş
Acun Ilıcalı'dan 'Serhat Akın' açıklaması

Acun Ilıcalı, Survivor'da uzun süredir olmayan Serhat Akın hakkında açıklama yaptı. Serhat'ın operasyon geçirdiğini kısa süre sonra yarışmaya döneceğini söyledi

'Survivor'da elemeye kim kaldı?' sorusunun cevabı son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu. Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin karşı karşıya geldiği dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Volkan kazandı. Eleme konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Bulut ile Volkan'ın ismini verdiği Gökhan elemeye kaldı. Veda konseyine kalan Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.

İŞTE DETAYLAR:




Acun Ilıcalı, geçen bölümlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında şu sözleri dile getirdi:



"Serhat Akın bir operasyon geçirdi. Operasyon başarılı geçti. 2 gün içerisinde adaya gelecek. 9-10 gün içerisinde oyunlara başlayacak"

Acun Ilıcalı, "Kendisini ziyaret ettim. Morali de iyi. İnşallah daha da iyi olacak" ifadelerine yer vererek sözlerini tamamladı.


Serhat Akın hastaneye kaldırıldı!





Haberin Devamı