Magazin Acun Ilıcalı: Survivor All Star'a 1 kişi daha katılacak

Acun Ilıcalı: Survivor All Star'a 1 kişi daha katılacak

Paylaş
Acun Ilıcalı: Survivor All Star'a 1 kişi daha katılacak

Acun Ilıcalı, Survivor Panorama'da All Star takımına 1 kişinin daha katılacağını açıkladı. İşte Acun Ilıcalı'nın Hatan Hatipoğlu'ndan Nagihan'a, Emre'den Gönüllüler Takımı'na, Survivor 2018 ile ilgili yaptığı açıklamalar...

Acun Ilıcalı, Survivor Panorama'da Survivor 2018 ile ilgili merak edilenleri anlattı, sorulara cevap verdi. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından satırbaşları:

- All Star Takımı'na Ecem'in yerine gelecek 1 kişi teknik problemlerden dolayı aramıza katılamadı. Survivaor All Star kadrosuna 1 kişi daha katılacak.

- Ben hiç bir kadın yarışmacının Survivor'ı kazanma ihtimalini bu kadar yüksek görmedim. Bu Survivor'da kadın şampiyon çıkma ihtimali yüksek.


'ACABA KAZANIR MI DEDİĞİNİZ İSİMLER MAYISTA ELENECEK'


-Asıl Survivor biraz daha ileride başlayacak. Artık o kadar kazanma ihtimali olan arkadaşlar olacak ki, 'Acaba kazanır mı?' dediğimiz isimler Mayıs ayında elenecek.

-Benim şampiyonluk için erkeklerde 4, kadınlarda da 4, toplam 8 favori yarışmacım var.

-Fazla yıldızın olduğu yerde her zaman problem olmuştur. Benim hayatımda gördüğüm en değişik 3-4 karakterden biri Nagihan. Bir işi bu kadar iyi yapıp da bu kadar zengin karaktere sahip olan birini görmedim. Tamamen içinden gelenlerle hareket eden biri olduğu için ne zaman ne diyeceğini bilemezsiniz.

-Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun sakatlıktan sonra form durumuyla ilgili sıkıntı yaşayıp yaşamayacağıyla ilgili soruya Ilıcalı "Benim tanıdığım Hakan 1 hafta içinde toparlar" dedi.

Acun Ilıcalı Nagihan dışında Gönüllüler Takımı'na geçmek isteyen diğer ismi açıklamayacağını da söyledi ve ekledi:

- Ben Emre'ye çok üzüldüm. Emre Durak çok kısa kaldı, kendisini gösteremedi ve çoçuk pat gitti. Ne olduğunu anlayamadı. Ben kendisine de söyledim Emre'yi tekrar çağıracağım. Önümüzdeki sene yapacağımız organizasyonda onun bende bir hakkı var.


Acun Ilıcalı, Emre Durak'ı Survivor'a yeniden çağıracağını söyledi!


Survivor'dan kim elendi? (12 Mart 2018)

Haberin Devamı