Magazin Acun'a 'idam cezası'

Acun'a 'idam cezası'

Paylaş
Acun'a 'idam cezası'

Başbakan Erdoğan “İdam cezası geri gelsin” diyerek tartışma başlattı. İdam, Meclis'te ve medyada gündemin tepesinde. Herkes idam cezasını konuşurken kabak, yapımcı Acun Ilıcalı'nın başına patladı

SİYASETİN KONUSU İDAM

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan 3 Kasım’da “Halk idamın geri gelmesini istiyor” diyerek hararetli bir siyasi tartışma başlatmıştı. O günden beri haberlerde sürekli idam konu ediliyor. Televizyonlarda idam fotoğraflarla, görsel efektlerle desteklenerek anlatılıyor. Ancak Radyo Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) göre; idamın bir şov programında temsili olarak canlandırılması bile son derece sakıncalı.

ÇOCUKLARA KÖTÜ ÖRNEK

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Star TV’deki ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’de 1 ay önce İranlı sihirbaz Aref Gaffuri sahneye darağacı kurmuştu. Aref Gaffuri, yarışmanın jüri üyesi Hülya Avşar ile kelime oyunu ‘adam asmaca’ oynayarak sahnedeki dublörü temsili olarak idam etmişti. RTÜK “Gençlere ve çocuklara olumsuz örnek oluşturuyor” diyerek Star TV’ye 235 bin 695 lira ceza kesti.

Haberin Devamı

Survivor kadrosunu SEÇTİ

Bu arada Acun Ilıcalı yeni ‘Survivor’a seçtiği isimleri açıkladı. Oyuncu Cengiz Coşkun, gazeteci Nazenin Tokuşoğlu ile anlaşan Acun Ilıcalı, Eser Yenenler ve Athena Grubu’nun solisti Gökhan ile de görüşüyor.

POSTA