Spor Ada'da nezaket tartışması

Ada'da nezaket tartışması

Paylaş
Ada'da nezaket tartışması

İngiltere'de Curling Cup çeyrek finalinde Manchester City'nin Arsenal'i 3-0 yendiği maç sonrası iki teknik direktör arasında "nezaket" tartışması yaşandı

Karşılaşma sonrasında Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes’un uzattığı eli Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in sıkmamasıyla başlayan tartışma, iki teknik adamın birbirleri hakkındaki demeçleriyle devam etti.

Arsene Wenger, meslektaşının uzattığı eli sıkmamasıyla ilgili "Bu el sıkışmasının maçla bir alakası yok. Ben dilediğim kişiyle maçtan sonra el sıkışma özgürlüğüne sahibim" dedi.

Uzattığı eli sıkıp sıkmama tercihinin Arsene Wenger’e ait olduğunu belirten Hughes ise Arsenal’in stadında aldıkları 6-2’lik yenilginin ardından kendisinin Wenger’in elini sıktığını anımsattı.

Maçlarda bu konuda takip edilmesi gereken bir protokol olduğunu vurgulayan Hughes, "Bu çok utanç verici. Çünkü benim Wenger’e büyük bir saygım var. Hareketlerinden dolayı büyük hayal kırıklığına uğradım. Biraz daha kibar olunabilirdi. Neticede kaybetmeyi kimse sevmez" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı