Türkiye (Son Dakika) Adana'da alkollü 5 kişi pompalıyla terör estirdi

Adana'da alkollü 5 kişi pompalıyla terör estirdi

Paylaş
Adana'da alkollü 5 kişi pompalıyla terör estirdi

Adana’da sarhoş oldukları iddia edilen 5 kişi, darp ettikleri çocuğun motosikletini yakmaya çalıştı. Pompalı tüfekle havaya ateş ederek olay yerinden kaçan zanlılar, polisler tarafından yakalandı

Adana'da merkez Çukurova ilçesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki yarım adada yaşanan olayda, iddiaya göre, alkollü olduğu sanılan 5 kişi, motosikletiyle adaya gelen 16 yaşındaki Ersin Y.’ye sözlü olarak sataşıp darp etmeye başladı.

Darp ettikleri sırada Ersin Y.’nin adada bulunan yakınları olaya müdahale etmek istedi. Olay daha da büyüyünce, isimleri öğrenilmeyen 5 kişi Ersin Y.’nin motosikletini yakmaya çalıştı. Alev alan motosiklet vatandaşlar tarafından söndürüldü.



HAVAYA ATEŞ ETTİLER, ESNAF TAŞLADI


Zanlılar bu sırada havaya pompalı tüfekleriyle üç-dört el ateş etti. Ateş ettikleri sırada, ada içindeki bir esnaf araca taş attı, araçta bulunan bir kişi başından yaralandı.


KENDİLERİNİ YERLERE ATIP EL KOL İŞARETLERİ YAPTILAR


Olay sonrası otomobille kaçmaya çalışan zanlılar, polis tarafından ada girişinde yakalandı. Araçta bulunan kişiler basın mensuplarına saldırmaya çalışırken, dikkat çekmek için kendilerini yere attı ve el kol işareti yaptı.



Polis ekiplerinin otomobilde yaptığı incelemede av tüfeği ile çok sayıda fişek ele geçirildi.



İşte olay yerinden gelen görüntüler:


İHA

Haberin Devamı