Türkiye (Son Dakika) Adana'da içinde işçilerin olduğu vinç sepeti düştü! Ölü sayısı 5'e yükseldi

Adana'da içinde işçilerin olduğu vinç sepeti düştü! Ölü sayısı 5'e yükseldi

Paylaş
Adana'da içinde işçilerin olduğu vinç sepeti düştü! Ölü sayısı 5'e yükseldi

Adana’da bir fabrikanın çatı kaplamasını yapmak için kullanılan vincin sepetine 2 kişi yerine 6 kişi binince halatın kopması ile meydana gelen kazada ağır yaralanan bir işçi daha hastanede yaşamını yitirdi, ölü sayısı 5’e çıktı

Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gübre fabrikasında dün meydana gelen olayda, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden Adana'ya çalışmaya gelen 6 işçi, bindikleri vincin sepetinin halatının kopmasıyla 10 metre yüksekten düşerek ağır yaralandı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU


Yaralılardan biri daha bu sabah hayatını kaybederken ölen işçilerin kimlikleri de kesinleşti. Çatı ve asma tavan işçisi ve hepsi akraba olan Murat Gümüş, kardeşi Mustafa Gümüş, akrabaları Emre Halil Aslan, Faruk Kaya ve kuzeni Fehmi Kaya’nın cenazeleri Adli Tıp'taki otopsilerinin ardından memleketlerine gönderildi. Cengiz Kutlam’ın tedavisi ise sürüyor.


Murat Gümüş (sol 1), Faruk Kaya (sol 2), Mustafa Gümüş (sağ alt), Fehmi Kaya (sağ üst),

3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ


Cumhuriyet Savcılığı’nın ilk incelemesinin ardından gözaltına alınan vinci kullanan operatör U.P., firma sahibi A.E. ile taşeron firma yetkilisi H.T. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.




Adana'da içinde işçilerin olduğu vinç sepeti düştü!

Haberin Devamı