Türkiye (Son Dakika) Adana'da öldürülüp cesedi 6 parçaya ayrılan Songül'ün eski eşi konuştu

Adana'da öldürülüp cesedi 6 parçaya ayrılan Songül'ün eski eşi konuştu

Paylaş
Adana'da öldürülüp cesedi 6 parçaya ayrılan Songül'ün eski eşi konuştu

Her şey Adana'da çöplükte 2 kadın bacağı bulunmasıyl başladı. Akıllara hemen Münevver Karabulut cinayeti geldi. Polis özel ekip kurdu ve cinayet aydınladı. Fatih K.'nın, Songül'ü başına çekiçle vurarak öldürüp, cesedi 6 parçaya ayırdığı ortaya çıktı . Songül'ün eski eşi ise ilk kez konuştu

Adana’da korkunç bir cinayete kurban giden Songül E.’nin 27 yıllık yaşamından dram çıktı. Songül E., Almanya’nın başkenti Berlin’de doğdu. Babasının ölümünün ardından 17 yaşındayken teyzesinin oğlu Gazi B. ile evlendi ve Adana’ya kaçtı. Gazi B. ile nikâhsız yaşayan Songül’ün bu birliktelikten 2 kızı oldu. Songül daha sonra başka bir kişiyle daha evlendi, bu kişiden de 1 erkek çocuk dünyaya getirdi.

KATİL ZANLISI KATLETTİĞİ SONGÜL'ÜN ADINI POLİSTEN ÖĞRENDİ


Uyuşturucu kullandığı söylenen Songül’ü, Fatih K. boğarak ve başına çekiçle vurarak öldürdü, cansız bedenini de 6 parçaya bölüp çöpe attı. Katil zanlısı, katlettiği Songül’ün ismini bile polisten öğrendi.

ESKİ EŞİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU


Almanya’dan Türkiye’ye teyzesinin oğluyla evlenmek için kaçıp gelen 3 çocuk annesi Songül’ün nikâhsız yaşadığı, 2 kızının babası Gazi B., sessizliğini bozdu. Habertürk’ten Beycan Üçkardeş'in haberine göre Songül’le 6 yıl önce ayrıldığını, biri 7, diğeri 9 yaşında 2 kızının olduğunu anlatan Gazi B., teyzesinin kızı olan Songül’ün öldürüldüğünü duyunca çok üzüldüğünü söyledi.

Ayrılmalarının nedenini “Kültürel anlaşmazlık” olarak açıklayan Gazi B., şunları dedi: “Çocuklar benim yanımda. Annem bakıyor. Onlar benim canım ciğerim. Çocuklar annesini görmek istemedi. Zaten o da çocukları görmeye gelmedi ve hiç sormadı. Boşandıktan sonra da hiç görüşmedik.”

"MADDİ DURUMU İYİYDİ"


“Benden sonra bir evliliği daha oldu. O evliliğinden de bir oğlu oldu. İkinci evliliğinden de 3 ay önce ayrıldığını duydum” diyen Gazi B., şöyle devam etti: “Oğlu babasında kaldı. Sonra nerede kalırdı, bilmiyorum. Ancak motelde falan kaldığı söyleniyor. Maddi durumu iyiydi. Babası öldüğü için ondan dolayı maaş alıyordu. Yine anne-babasından kendisine ve kardeşlerine 3-4 ev kalmıştı. Onları kiraya veriyorlardı. 4 kardeşler. Biri cezaevinde, diğer 2’si Almanya’da yaşıyor.”


‘BİLMELERİNİ İSTEMİYORUM’


Olayı duyunca çok üzüldüğünü belirten Gazi B., “Çocuklarıma ne diyeceğimi bilemedim önce. Bu konuyu bilmelerini istemiyorum. Olayı çocuklardan saklıyoruz. Ben de duyduğumda şoke oldum. Uyuşturucu kullandığını duymuştum” diye konuştu.


Genç kadını parçalayıp çöpe atmıştı. İfadesi kan dondurdu!



Katı atık tesisinde iki kesik bacak bulundu

Haberin Devamı