Türkiye (Son Dakika) Adana'da vahşet! Boş tabancayla tehdit etti, öldürüldü

Adana'da vahşet! Boş tabancayla tehdit etti, öldürüldü

Paylaş
Adana'da vahşet! Boş tabancayla tehdit etti, öldürüldü

Adana’daki semt pazarında park etme nedeniyle çıkan kavgada, boş tabancayla tehdit ettiği kişinin oğlu tarafından öldürüldü

Merkez Seyhan'da halı yıkama işi yapan Bahri Parlakkan, dün sabah saatlerinde servise çıktı.


KAFASINA SOPAYLA VURDU


Aracıyla Necip Fazıl Bulvarı üzerindeki semt pazarına giren Bahri Parlakkan, Mehmet Sever’in tezgahının önüne park etti. Bu yüzden ikili arasında tartışma çıktı. Bahri Parlakkan, tartıştığı Mehmet Sever’in kafasına sopayla vurup pazardan ayrıldı.

OĞLUNU ÇAĞIRDI


Mehmet Sever ise telefonla sağlık meslek lisesinde okuyan oğlu Abdulsamet Sever’i çağırdı. Babasının yaralandığını öğrenen Abdulsamet Sever, evde bulunan av tüfeğini de alıp semt pazarına geldi. Baba ile oğlu, konuşmak için Bahri Parlakkan’ın iş yerine girdi.

AV TÜFEĞİYLE ATEŞ AÇTI


Abdulsamet Sever av tüfeğiyle araçtan inince Bahri Parlakkan, tabancayla dışarı çıktı. Bahri Parlakkan, iddiaya göre, tabancasına Mehmet Sever’e doğrultarak, "Buradan çekin gidin" diye tehdit etti. Bu sırada Abdulsamet Sever, av tüfeğiyle Bahri Parlakkan’a ateş açtı. Ağır yaralanan Bahri Parlakkan götürüldüğü hastanede öldü.

ŞARJÖRÜNÜN BOŞ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ


Bahri Parlakkan’ı vurduktan sonra araçlarına binen Mehmet Sever ile oğlu Abdulsamet Sever, hafif ticari araçla olay yerinden kaçtı. Baba ile oğlu, Asayiş Şubesi’ne bağlı Yunus Timleri tarafından Huzurevleri mahallesinde yakalandı. Bahri Parlakkan’ın, Mehmet Sever’i tehdit etmek için elinde tuttuğu tabancanın şarjörünün boş olduğu anlaşıldı. Cinayeti işlediğini itiraf eden Abdulsamet Sever ile babası Mehmet Sever, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı