Türkiye (Son Dakika) Adana'da vahşet! Karısını bıçaklayıp ölümünü izledi

Adana'da vahşet! Karısını bıçaklayıp ölümünü izledi

Paylaş
Adana'da vahşet! Karısını bıçaklayıp ölümünü izledi

Adana’da tartışığı karısını 8 yerinden bıçakladıktan sonra sabaha kadar başında ölümünü bekleyip, çağırdığı sağlık ekiplerine de eşinin intihar ettiğini söyleyen koca tutuklandı

22 Nisan günü meydana gelen olayda, Davut S., gece tartıştığı eşi Saadet S.’yi vücudunun 8 yerinden bıçakladı.

SABAH ARAYIP İNTİHAR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ


Evden ayrılmayan adam, sabaha kadar karısının ölümünü bekledi. Acımasız koca, sabah 112 Acil Servis’i telefonla arayıp, eşinin intihar ettiğini söyledi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin 2 çocuk annesi Saadet S.’nin bıçak darbeleriyle öldürüldüğünü belirlemesi üzerine, durum polise bildirildi.

ÇOCUKLAR YAN ODADA UYUYORDU


Olay yerine gelen ekipler zanlıyı gözaltına alarak emniyete götürdü. Cinayet sırasında diğer odada uyuyan 2 çocuğa yakınları sahip çıktı. Sırtında ve göğüs bölgesinde 8 bıçak darbesi bulunan kadının cesedi Ceyhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"SABAHA KADAR BAŞUCUMDA ÖLMESİNİ BEKLEDİM"


Kadın daha sonra yakınları tarafından alınarak toprağa verildi. Emniyette sorgulanan zanlının ise ifadesinde "Akşam akrabalarımızı ziyarete gittik. Eve döndükten sonra da maddi konular nedeniyle tartıştık. Bu sırada bana hakaret edince çılgına döndüm ve kendimi kaybettim. Öldürdükten sonra sabaha kadar başucumda ölmesini bekledim. Bıçakladıktan hemen sonra ambulansa haber versem yaşardı. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

TUTUKLANDI


Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından "canavarca hisle eşini öldürmekten" tutuklandı.

Haberin Devamı