Türkiye (Son Dakika) Adana'daki katliam evinde flaş gelişme! Öldürdüğünü kabul etmedi

Adana'daki katliam evinde flaş gelişme! Öldürdüğünü kabul etmedi

Paylaş
Adana'daki katliam evinde flaş gelişme! Öldürdüğünü kabul etmedi

Adana Kozan'da salı gecesi aynı aileden 5 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan İbrahim A. susma hakkından vazgeçip ifade verdi. Suçlamayı kabul etmeyen İbrahim A.'nın ifadesindeki bilgilere dayanılarak bir katliam zanlısı daha belirlendi

Adana Kozan'daki çiftlik evinde meydana gelen olayda besicilik ve çiftçilik yapan Mehmet Doğan (38), birlikte yaşadığı Ayşe Ayrancı, ağabeyi Hüseyin Doğan (46) ve onun birlikte yaşadığı Fatma Yavuz (43) ile oğulları 8 yaşındaki Hakkı Doğan av tüfeğiyle öldürüldü. Katliam sırasında evde olan Fatma Yavuz'un ilk eşinden olan oğlu 20 yaşındaki Görkem T. son anda kaçmayı başardı. Görkem T., ifadesinde İbrahim A.'nın tüfekle eve doğru geldiğini gördüğünü söyledi. Güvenlik güçleri, İbrahim A.'yı alkollü vaziyette yakaladıktan sonra gözaltı süresini uzatarak ancak bugün ifadesini alabildi.


'ARACIMA BİNDİ, SİLAHLARI TARLAYA ATTI'


Jandarma tarafından yürütülen soruşturmada ifadesi alınan İbrahim A. suçlamayı kabul etmedi. Mehmet Doğan ailesinin olay yerine yakın olan bir tarlada çalıştığını belirten İbrahim A. ifadesinde şunları söyledi:


Adana'daki katliam evinde tuhaf ayrıntılar


"Tarlada işim bittikten sonra aracımla eve gidiyordum. Yolda biri el kaldırınca arabaya aldım. Arabaya binince fark ettim ki elinde tabanca ve tüfek vardı. Daha sonra yolda giderken araçtan tabanca ve tüfeği attı. Bir süre sonra da araçtan indi. Daha sonra isminin Murat Tosun olduğunu öğrendim. Görkem T., benim aracımı görünce olayı benim yaptığımı düşünmüş olmalı. Zaten daha sonra Murat Tosun'un silahları attığı yeri güvenlik güçlerine gösterdim."

İbrahim A.'nın yaklaşık 15 yıl önce Kozan'da bir öğretmenin çocuğunu öldürmek suçundan bir süre cezaevinde yattıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldığı belirtilirken babası Hikmet A.'nın ise izinsiz define aramaktan dolayı suç kaydının olduğu ortaya çıktı.


EVDE MUSKALAR BULUNDU


Olayın meydana geldiği evde inceleme yapan jandarma ekipleri, çok sayıda muska buldu.

Muskaların define arama sırasında cinlerden korunmak için olduğu iddia edilirken mahalle sakinleri Mehmet Doğan'ı 'tuhaf bir kişi' olarak tanımladı.


Adana'daki katliam evinden geriye sadece bu görüntüler kaldı


'EVE ABDESTSİZ KİMSEYİ ALMIYORDU'


1 hafta kadar önce birlikte yaşadığı Yasemin'i döverek babasının evine gönderdiğini söyleyen bazı mahalle sakinleri, "Mehmet Doğan, evini kantaron yağıyla temizletiyordu. Eve abdestsiz kimseyi almazdı. Allah'la konuştuğunu söylerdi. Farklı hocalara götürdüler. Zaman zaman düzelse de bir süre sonra eski haline dönerdi" diye konuştu.


Katliam evinden geriye askıda asılı çamaşır ve küçükbaş hayvanlar kaldı

Haberin Devamı