Türkiye (Son Dakika) Adana'daki katliam evinden geriye sadece bu görüntüler kaldı

Adana'daki katliam evinden geriye sadece bu görüntüler kaldı

Paylaş
Adana'daki katliam evinden geriye sadece bu görüntüler kaldı

Adana’nın Kozan İlçesi'nde dün gece geç saatlerde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda biri çocuk beş kişi hayatını kaybettiği olayla ilgili bir kişi gözaltına alınmıştı

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Çokak Mahallesi’nde meydana gelen olayda Hüseyin Doğan’ın evine akşam saatlerinde geldiği iddia edilen İbrahim A.(30), evde bulunan Doğan ailesini kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırıda ağabeyinin evine misafirliğe gelen Mehmet Doğan (38), Ayşe Ayrancı ile ev sahibi ağabey Hüseyin Doğan, Fatma Yavuz ve oğlu Hakkı Doğan (8) saldırı sonrası hayatını kaybetti. Saldırıda evde bulunan 20 yaşındaki Görkem Temizkan ise şans eseri kurtulduğu evden kaçarak köylülere ve 112 acil müdahale ekiplerine haber verdi.



Saldırıdan şans eseri kurtulan Görkem Temizkan(20)

Köylü vatandaşlara evlerine silahlı saldırı düzenlendiğini ve ailesinin katledildiğini kaydeden Görkem Temizkan’ın ifadelerinden yola çıkan jandarma ve işbirliği yaptığı polis ekipleri olayla ilgili İbrahim A. Kozan Organize Sanayi Bölgesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. İbrahim A.’nın Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu devam ederken, yapılan sorgulamanın ardından zanlının jandarma ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.

Nikahsız birliktelik yaşayan Mehmet Doğan ve Ayşe Ayrancı bu evde kalıyorlardı. Katliama misafirliğie gittikleri evde yakalandılar. Katliam evine 600 metre mesafedeki prefabrik evde geceden asılmış çamaşırlar kaldı


TARTIŞIP EVİ SİLAHLA BASTI İDDİASI


Öte yandan olayla ilgili gözaltına alınan İbrahim A.'nın olaydan bir gün önce Mehmet Doğan’ın tarlasını sürdüğü ve katliamdan 20 dakika önce de olayda hayatını kaybeden Mehmet Doğan ile tartıştığı daha sonra Mehmet Doğan’ı ağabeyi Hüseyin Doğan’ın evinde silahla bastığı iddia edildi. Silahlı saldırı sırasında evde bulunan ve olaydan şans eseri kurtulan Görkem Temizkan'ın ifadeleri doğrultusunda zanlının Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı ve sorgulandığı öğrenildi.



Katliam evinden geriye bu görüntüler kaldı



CENAZELER YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ


Adana’nın Kozan ilçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.



Cenazeleri teslim almak için kurum önünde bekleyen Hakkı Doğan’ın bir yakını "Daha çok küçüktü" diyerek gözyaşı döktü

Adana’nın Kozan ilçesi Çokak Mahallesi’nde dün, Hüseyin Doğan’a (43) ait evde silahlı saldırıda yaşamını yitiren Ayşe Ayrancı, Fatma Yavuz, 8 yaşındaki Hakkı Doğan ile babası Hüseyin ve amcası Mehmet Doğan’ın Adana Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemleri tamamlandı. C Yakınları tarafından teslim alınan cenazeler defnedilmek üzere Kozan ve Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi. (İHA-AA)

Haberin Devamı