Türkiye (Son Dakika) Adana'daki 'sahte estetikçi' kuaföre 6 yıl hapis!

Adana'daki 'sahte estetikçi' kuaföre 6 yıl hapis!

Paylaş
Adana'daki 'sahte estetikçi' kuaföre 6 yıl hapis!

Adana'da dudak dolgusu yaptığı hemşire Merve Keleş'in de aralarında bulunduğu 3 kişiyi hastanelik ettiği iddiasıyla yargılanan Soner Gülnaz, 6 yıl hapis ve 4 bin 100 lira adli para cezasına çarptırıldı

Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Soner Gülnaz ile tarafların avukatları katıldı. Müşteki hemşire Merve Keleş ise duruşmaya geç geldiği için salona alınmadı.

Mahkeme hakimi, sanık Gülnaz’ın daha önce "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunu'na muhalefet" suçundan savunmasını yaptığını hatırlatıp, "dolandırıcılık" ve "taksirle yaralama" suçlarından da savunma yapmasını istedi. Söz verilen Soner Gülnaz, kimsenin canını yakmak ve zarar vermek istemediğini söyledi.

'EVET SUÇLUYUM AMA KİMSEYİ DOLANDIRMADIM'


Dolgu ve botoks işlemini kuaför salonu ortamında yaptığını itiraf eden Soner Gülnaz, "Merve Keleş ile Güllü S. bana hasta göndereceklerini söylemeleri üzerine bu işlemleri yaptım. Kendilerinden para almadım. Ben de müşterileri doktora yönlendirip komisyonumu alacaktım. Hem kendim iş yapacaktım hem de ayrıca para kazanacaktım. Evet suçluyum ama kimseyi dolandırmadım" ifadesini kullandı.

'DOLGUYU USULÜNE GÖRE YAPTIM'


Soner Gülnaz, yaralama suçlamasını kabul etmeyerek şunları kaydetti:
"Eczanede çalıştığımdan enjeksiyon yapmasını çok iyi bilirim. Merve ve Zehra'ya dolgu yaptıktan sonra başkasının rujunu kullanmamaları ve öpüşmeleri halinde bile enfeksiyon kapabilecekleri konusunda uyardım. Bir doktorun yanında işlemin nasıl yapıldığını görmüştüm. Dolguyu usulüne göre yaptım. Merve dudağı şişince beni aradı. Kendisi Balcalı Hastanesinde çalışmasına rağmen birlikte başka bir hastaneye gittik. Doktor, enfeksiyon kaptığını söyledi, bir hafta sonra iyileşeceğini belirtti."

Yargılanan Soner Gülnaz, 6 yıl hapis ve 4 bin 100 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı