Türkiye (Son Dakika) Adana'daki vahşi cinayetin zanlısı düğün alışverişi yaparken yakalandı

Adana'daki vahşi cinayetin zanlısı düğün alışverişi yaparken yakalandı

Paylaş
Adana'daki vahşi cinayetin zanlısı düğün alışverişi yaparken yakalandı

Adana’da işkence yapılıp tabanca ile öldürüldükten sonra gömülen Cem Atalmış'ın ikinci katil zanlısı, kuzeninin düğünü için alışveriş yaparken yakalandı

Adana Seyhan ilçesinde oto kiralama işi yapan 38 yaşındaki Cem Atalmış, müşterisi Deniz Tekin ile inşaat halindeki bir apartman dairesini satın almak için anlaştı.

BİR DAHA EVE DÖNMEDİ


Cem Atalmış, Deniz Tekin’e önce ev için 100 bin lira, daha sonra da farklı dönemlerde 60 bin lira verdi. İnşaat tamamlanmadı. Parasını da geri alamayan Cem Atalmış, eşi Esma Atalmış’a "Ev işini konuşmaya gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bir daha da geri dönmeyince Esma Atalmış, eşinin hayatından endişe ederek ’kayıp’ başvurusunda bulundu.

OTOMOBİLİ MEZARLIKTA BULUNDU


Cem Atalmış’ı bulmaya çalışan polis, otomobilini mezarlıkta buldu. Öldürüldüğü belirlenince katil zanlılarından Mehmet Tekin’i İstanbul’un Silivri ilçesinde yakaladı.


Önce işkence yaptılar sonra öldürdüler

GÖMDÜKLERİ YERİ GÖSTERDİ


Cinayeti amcasının oğlu Deniz Tekin’in işlediğini ileri süren Mehmet Tekin, cesedi 30 Mart günü gömdükleri yeri gösterdi. Mehmet Tekin ise çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.


"BARİ DÜĞÜNDEN SONRA GELSEYDİNİZ"


Olayın ikinci zanlısı Deniz Tekin’in ise Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde saklandığı tespit edildi. Diyarbakır’a giden Cinayet Bürosu ekipleri, zanlıyı pazarda akşam kuzeninin düğününde giyeceği takım elbiseyi almak için alışveriş yaparken yakaladı. Polisleri karşısında gören Deniz Tekin’in "Düğünden sonra gelseydiniz bari, kuzenimin düğününe katılsaydım" dediği öğrenildi. Adana’ya getirilerek sorguya alınan zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.


Adana'daki vahşi cinayette şoke eden detaylar ortaya çıktı

Haberin Devamı