Spor Adana Demirsporlu Sezer Özmen'in ayağı kırıldı

Adana Demirsporlu Sezer Özmen'in ayağı kırıldı

Paylaş
Adana Demirsporlu Sezer Özmen'in ayağı kırıldı

Giresunspor ile Adana Demirspor arasından oynanan karşılaşmada talihsiz bir an yaşandı. Adana Demirsporlu Sezer Özmen'in rakibiyle girdiği ikili mücadelede ayağı kırıldı

Spor Toto. Lig'de Giresunspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelirken talihsiz bir an yaşandı. Sezer Özmen'in ayağı kırıldı.


AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI




Adana Demirspor'un tecrübeli ismi Sezer, ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda yerde kalırken, takım arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı. 25 yaşındaki oyuncu ambulansla hastaneye götürüldü.



Dakikalar 23'ü gösterdiğinde Sezer Özmen'in yerine oyuna Adil Demirbağ dahil oldu. Sosyal medyada birçok futbolsever Sezer Özmen'e acil şifalar diledi.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Akın Çorap Giresunspor ile oynanan maçta ayağı kırılan Adana Demirsporlu Sezer Özmen için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Federasyon şu ifadeleri kullandı;

"Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Akın Çorap Giresunspor-Adana Demirspor maçında, Adana Demirsporlu Sezer Özmen’in ayağının kırıldığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Sezer Özmen ve Adana Demirspor camiasına geçmiş olsun dileriz."

Haberin Devamı