Yaşam Adaşın Cumhurbaşkanı olursa...

Adaşın Cumhurbaşkanı olursa...

Paylaş
Adaşın Cumhurbaşkanı olursa...

Rize'de Cumhurbaşkanı ile aynı isim ve soyismi taşıyan 50 yaşındaki 'Abdullah Gül', cep telefonuna yağan mesajlardan başını kaldıramıyor

Cumhurbaşkan'ının adaşı Rizeli Abdullah Gül'ün telefonuna sürekli mesaj geliyor.

Haberin Devamı

Belediye başkanları ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden özel gün ve bayramlarda, açılışlarda kutlama ve davet mesajları geldiğini belirten Rizeli Abdullah Gül, "Cumhurbaşkanımıza mesaj atılıyormuş gibi mesajları bana gönderiyorlar" dedi.

Yenişehir Caddesi’nde, ’Gül Kırtasiye’ isimli işyeri bulunan memur emeklisi Abdullah Gül, cep telefonuna Kayseri’den sürekli kutlama ve davet mesajları geldiğini söyledi.

Faturalı hattına, Kayseri’deki belediye başkanlarından, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden kutlama ve davet mesajları geldiğini belirten Abdullah Gül "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de bayram kutlama mesajı gönderdi" dedi.


.

Haberin Devamı

'OKUDUKTAN SONRA SİLİYORUM

Kendisine mesaj gelmesine bir anlam veremediğini belirten Abdullah Gül, "12 yıl önce Kayseri’den geçerek Konya’ya gitmiştim. Kayseri’de bir mağazadan alışveriş yaptım. O sırada telefon numaramı almışlardı. Bununla bir alakası var mı bilemiyorum ama yıllardır telefonuma mesaj yağıyor" diye konuştu.

Oto galerisi ve dershane gibi işyerlerinin açılışı için de davet mesajları aldığını söyleyen Gül, "Belediye başkanları ve parti il başkanları gibi kişilerin isimleri ile davetler yapıldı. İsim benzerliğinden dolayı Cumhurbaşkanımıza mesaj atılıyormuş gibi mesajları bana gönderiyorlar diye düşünüyorum. Mesajları okuduktan sonra siliyorum" dedi.

Muhammet KAÇAR/DHA