Gündem Adaşının şehit haberini alan SAS komandosu kazada öldü

Adaşının şehit haberini alan SAS komandosu kazada öldü

Paylaş
Adaşının şehit haberini alan SAS komandosu kazada öldü

SAS Komandosu Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Yılmaz, kendisi ile aynı adı ve soyadını taşıyan polis Hakan Yılmaz'ın şehit olduğunu öğrendi. Ailesini telefonla arayan asker, "Merak etmeyin isim benzerliği" dedi. Ardından moral bozukluğuyla motoksikletinin direksiyonuna geçen Hakan Yılmaz geçirdiği kazada öldü

SAS Komandosu Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Yılmaz (42), dün akşam İstanbul Beykoz'da motosiklet ile ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Haberin Devamı

Kaldırıma çarparak takla atan motosikletten düşerek yaklaşık 300 metre yerde sürüklenen Hakan Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

MORAL BOZUKLUĞUYLA DİREKSİYONA GEÇTİ

Afganistan görevinden yeni dönen Hakan Yılmaz'ın, kazadan önce kendisiyle aynı adı ve soyadını taşıyan polis Hakan Yılmaz'ın Şırnak İdil'de şehit olduğunu öğrendiği ve ailesini arayarak "isim benzerliği merak etmeyin" dediği öğrenildi.

Telefon görüşmesinin ardından büyük moral bozukluğu yaşayan Hakan Yılmaz'ın evden çıkarak motosikletinin direksiyonuna geçtiği ve kaza yaptığı ortaya çıktı.

Bir çocuk babası olan Hakan Yılmaz'ın cenazesinin memleketi Trabzon'da toprağa verileceği öğrenildi.

'200 GÜN SONRA TÜRKİYE'YE DÖNMÜŞTÜ'

Hakan Yılmaz'ın cenazesini teslim alan abisi Emin Yılmaz gece gelen telefonla acı haberi aldığın belirterek, "Anadolu Kavağın'da motosikletle bir kaza olduğunu ve acil gelmemi söylediler.

Haberin Devamı

Ben oraya hareket ettiğimde kaza yeriyle karşı karşıya kaldım. Cenazesi oradaydı basit bir motosiklet kazasında kaybettik Hakan'ı. Hakan SAS diye bilinen Özel Kuvvetlerde Kıdemli Başçavuştu.

200 günlük Afganistan görevinden yeni gelmişti. Bu adamlardan Türkiye'de yüz tane var. Yakında da Nusaybin'e gidecekti göreve, kendileri çok özel askerler. Çok üzgünüz" dedi.