Magazin 'Adele benden daha şişman'

'Adele benden daha şişman'

Paylaş
'Adele benden daha şişman'

US Magazine'in haberine göre Lady Gaga şu sıralar fiziği ile ilgili olarak haksız bir biçimde eleştirildiğinden yakınıyor

Eylül ortalarında bir radyoya verdiği röportaj sırasında, oldukça kilo aldığını itiraf eden şarkıcı, o zamandan bu yana resmi internet sitesinde bir “devrim” başlattı.

Resmi internet sitesinden hayranlarına seslenen şarkıcı, onlara sahip oldukları fiziklerini olduğu gibi kabul etmeleri ve iç güzelliklerine odaklanmaları tavsiyelerinde bulunuyor.

Başlattığı hareketle ilgili Stylist UK’e konuşan Lady Gaga dikkatleri, yine kıvrımlı vücuduyla tanınan bir başka ünlü müzisyene çekti: İngiliz soul şarkıcısı Adele’e.

Yaklaşık 15 kg aldığını belirten Lady Gaga annesi dahil çevresindeki bir çok kişinin ve özellikle medyanın, aldığı kilolara dikkat
çektiğini fakat kendisinin bu tavırları umursamadığını söyledi.

Adele’in kendisinden daha şişman olduğunu belirten Lady Gaga: “Nasıl oluyor da kimse Adele için bir şey söylemiyor?” ifadesini kullandı.

Adele’in müthiş bir şarkıcı olduğuna da değinen Lady Gaga, İngiliz şarkıcının kendine güvenini takdir ettiğini belirtti.

Lady Gaga son olarak, kadınların birbirlerine karşı eleştiren değil destekleyen bir tavır sergilemeleri gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı