Magazin Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı bu kez de Survivor All Star'da yarışacak!

Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı bu kez de Survivor All Star'da yarışacak!

Paylaş
Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı bu kez de Survivor All Star'da yarışacak!

Acun Ilıcalı, Adem Kılıççı’nın Survivor 2018 All Star'da yarışacağını duyurdu. All Star kadrosunda yer alacağı kesinleşen Adem Kılıççı’nın özel yaşamı merak konusu oldu. Peki Survivor 2018 yarışmacısı Adem Kılıççı kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2017 sezonunda birinciliği son anda kaçıran Adem Kılıççı, 5 Mart 1986 tarihinde Ağrı’da dünyaya geldi. İstanbul’da yer alan Fenerbahçe Boks şubesinde hala kariyerini devam ettirmektedir. Başarılı sporcu, Adem Kılıççı, kariyeri boyunca göstermiş olduğu üstün performans sayesinde pek çok madalya kazandı. 2004 yılında gerçekleştirilmiş olan Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışıp gümüş madalyanın sahibi oldu. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı. Türk boksör Adem Kılıççı, 2014-2015 döneminde Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi dünya şampiyonu oldu. Rio’da düzenlenecek olan olimpiyatlar için de katılma hakkı kazanan Adem Kılıççı, kanında yasaklı madde tespit edildiği için Rio’da düzenlenecek olan yarışmalara katılamadı

Survivor’da başarılı bir performans gösteren Adem Kılıççı, yarışmadan sonra Boksun Yıldızları’nda sunuculuk yaptı.

Kıbrıs finalinde yarışmayı ikincilikle tamamlayan Adem Kılıççı şunları söylemişti.

Nasibimiz kısmetimiz buymuş arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun. Hiçbirinizi tanımadan kalplerinizde yer edindim, bu yüzden çok mutluyum. Survivor'ı kazandım diye düşünüyorum açıkcası. Onun nasibiymiş bugün şampiyon olmak bana ikincilik nasipmiş. Belki de bu benim için daha hayırlıdır. O yüzden üzülmeyin, ben üzülmüyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Hepinize; teker teker bana dua eden, mesaj gönderen herkese teker teker teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da sizlerle buluşma şansı buluruz. Hep beraber oluruz. Kendinize çok iyi bakın. Allah'a emanet olun.


Survivor Sabriye'den Adem ile aşk iddialarına cevap!


Adem Kılıççı: Dünya çapkınlar günü kutlu olsun

Haberin Devamı