Spor Adem yengeç dansıyla sevindi

Adem yengeç dansıyla sevindi

Paylaş
Adem yengeç dansıyla sevindi

Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Eskişehirspor'un gollerini atan Adem Sarı, gollerden sonra annesine öpücük yolladığını ve yengeç dansı yaptığını söyledi

Futbola Almanya’nın Freiburg takımının altyapısında başladığını belirten Adem, buradan da Hoffenheim takımına transfer olduğunu anımsattı.

Transfer olduğu sezon Hoffenheim takımıyla üçüncü ligden Bundesliga ikinci ligine çıktıklarını ifade eden Sarı, şöyle konuştu: "Daha sonra Almanya’nın SC Pfullendorf takımına transfer oldum. Burada 31 maçta 17 gol attım. Bu yıl da menajerim Ahmet Bulut aracılığıyla Eskişehirspor’a transfer oldum.

Türkiye’nin en büyük takımında forma giyiyorum. Almanya Milli Futbol Takımı’ndan forma giymem için çok teklifler geldi. Türkiye (A) Milli Futbol Takımı forması giymek istediğim için Almanya’nın teklifini geri çevirdim."

"MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIM"

Sarı, ilk resmi maçına Ziraat Türkiye Kupası play-off turunda Yalovaspor karşısında çıktığını belirterek, söz konusu maçın uzatma dakikalarında oyuna girip iki gol attığını söyledi.

Eskişehirspor’un Türkiye Kupası’nda gruplara kalmasında, attığı iki golle rol oynadığını anlatan Sarı, şöyle devam etti: "Trabzonspor maçında ikinci yarıda oyuna girip bir gol attım. Hazır olduğumu gösterdim. Geçen haftaki Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandım. Kornerden gelen topu vole vurdum ve top ağlarla buluştu. Golden sonra ne yapacağımı şaşırdım.

Maçtan önce de Almanya’daki annemi aradım, (gol atarsam sana öpücük yollayacağım) dedim. Arkadaşlarıma da Fenerbahçe maçında gol atarsam, Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinç gösterisi yengeç dansı yapacağımı söyledim."

Sarı, Galatasaray ve Milli Takımın unutulmaz golcüsü Hakan Şükür’ü, özel hayatındaki ve futbol yaşantısındaki kişiliğiyle her zaman örnek aldığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı