Selin Çakar Adı Efsane ile efsaneleşenlerde; Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır
HABERİ PAYLAŞ

Adı Efsane ile efsaneleşenlerde; Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır

Haberin Devamı

Kanal D’nin yayına giren yeni dizisi ‘Adı Efsane’nin üç bölümünü arka arkaya izledim dün akşam. Gerçekten iyi iş çıkarmışlar. 2006 yılında yayınlanan ‘Köprü’ dizisinden beri içinde bulunduğu her projede oyunculuğuyla ve yarattığı karakterlerle bir marka olan Erdal Beşikçioğlu ‘Adı Efsane’de canlandırdığı ‘Tarık’ ile göz dolduruyor.

Uzun zaman önce Gökçe Bahadır’ın dizilerden yana bir türlü yüzünün gülmediğinden bahsetmiştim. Görünen o ki yeni dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile yüzü gülecek Gökçe Bahadır’ın. Bir kere belli ki ‘Bahar’ı iyi okumuş başarılı oyuncu. Üstelik Tarık ile Bahar’ın kimyası seyirciyi ekrana çekecek kadar tutmuş.

Adı Efsane ile efsaneleşenlerde; Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır

Dizinin genç oyuncu kadrosunun çoğunu ilk kez izliyor olmama rağmen hiçbirinin üzerinde ilk bölüm acemiliği olmaması hem özenle seçildiklerinin hem de rollerine çok iyi hazırlandıklarının bir göstergesi. Son zamanlarda çoğu dizide hikayeden ziyade ‘çok yakışıklı adam’ ile ‘çok güzel kadın’ın aşkı ve sonu olmayan zenginlikleri ekranın her yanını sarmışken ‘Adı Efsane’nin fark yarattığı bir gerçek.

Diriliş Ertuğrul totalde ‘12’nin üzerindeki izlenme oranıyla zirveyi zorluyor



Trt 1’in 77. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’ aldığı izlenme oranlarıyla yayınlandığı akşamda hiçbir yapımın yanına yaklaşmasına izin vermiyor. İzlenme oranı neredeyse ‘13’lere dayanan dizinin hemen ardından gelen ‘Kara Sevda’ ise rakibinin ancak yarısı kadar izlenme oranına ulaşabiliyor.

Bu aralar kanalların yeni yayına sürdükleri dizilerde ‘5’li oranlara razı olduklarını düşünürsek bu işte bir terslik olduğu açıkça ortada. Süre bakımından da diğer yapımlarla eşit şartlara sahip olan ‘Diriliş Ertuğrul’ iki haneli rakamlara ulaşabiliyorken diğer yapımların yanına bile yaklaşamaması sektöre dair üzerine düşünülecek çok şeyin olduğunu göstermeye yeter de artar bile. Kabul ediyorum; hikaye bakımından zengin bir kaynak var ‘Diriliş Ertuğrul’ için ama seyircinin yoğun ilgisinin sebebi sadece bununla sınırlandırılamaz. Birçok yapım artık seyirciye keyif vermiyor. Benim anladığım tek şey bu.

Adı Efsane ile efsaneleşenlerde; Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır

Diriliş Ertuğrul ise hem bölüm içindeki hikayeleriyle, hem oyunculuklarıyla hem de içimizdeki savaşçı ruhu şahlandıran sahneleriyle kendiyle yarışmaya devam ediyor.


Show Tv’nin ‘Yeni Gelin’i hafta sonlarımızı neşelendirebilir


Kaç tane yeni dizi tanıtımı izledim bilmiyorum ama içlerinde umut vaad edenlerden biri Show Tv’de yayınlanacak olan ‘Yeni Gelin’di.

Adı Efsane ile efsaneleşenlerde; Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır

Yine dört bir tarafımızın dram, dram, dram diye ağlayan dizilerle çevrildiği şu zor zamanlarda ‘Yeni Gelin’in tanıtımı beni güldürmeyi başardı. Kadrosundaki isimleri de göz önünde bulundurursak bunca ağlak hikayenin arasından sıyrılıp azıcık neşelenmek isteyen gönüllerimize taht kurabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder