Gündem Adını Superman'den aldı

Adını Superman'den aldı

Paylaş
Adını Superman'den aldı

Çizgi roman kahramanı Superman'e olan hayranlıkta son nokta. Oğullarının adını, Superman'in kendi gezegeninde kullandığı isim olan 'Kalel' koydular

Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde oturan 3 yıllık evli Aytül-Sinan Arbak çiftinin ‘Süperman' sevgisi, oğullarına ünlü çizgi film ve roman kahramanının kendi gezegeninde kullandığı ismi verdirtti. Çift, oğullarına ‘Kalel’ adını koyarken psikoloğa danıştı.

Haberin Devamı

Bodrum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nde çalışan Sinan Arbak (31) ile ‘Bodrumca Gazetesi' yöneticisi Aytül Arbak (30), 11 ay önce doğan çocuklarına ‘Atilla Kalel’ adını verdi. Sinan Arbak, insanları zor durumlardan ve dünyayı kötülüklerden kurtaran güçlü kahraman olarak bilinen Süperman'in doğduğu gezegen Kripton'da kullandığı ‘Kalel’ ismini çocuklarına verirken psikoloğa danıştıklarını söyledi. Arbak, bu ismin sorun olmayacağını, tersine kendine olan güvenini artırabileceğinin söylendiğini belirtti.

BİR KİŞİDE DAHA VAR

Ünlü aktör Nicholas Cage'in bugün 4 yaşındaki oğlunun da adının ‘Kalel’ olduğunu anlatan Arbak, “Dünyada bu ismi kullanan bildiğim kadarıyla ikinci kişi de bizim oğlumuz oldu. Nüfus Müdürlüğü'nde de hiç sorun yaşamadık. Sadece anlamını merak ettiler. Onların da ilgisini çekti. Nüfusunda da Atilla Kalel olarak geçiyor” dedi. Anne Aytül Arbak da, Kalel'e Süperman logolu tişörtler, yatak çarşafları, oyuncaklar aldıklarını ve Süperman sevgisini aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı