Gündem Adıyaman, Mardin ve Merzifon havalimanları kapatıldı

Adıyaman, Mardin ve Merzifon havalimanları kapatıldı

Paylaş
Adıyaman, Mardin ve Merzifon havalimanları kapatıldı

THY Adıyaman ve Mardin Havaalanları 15 Haziran 2011 tarihinden sene sonuna kadar geçici olarak uçuşlara kapatılacak

Türk Hava Yolları (THY) Adıyaman ve Mardin Havaalanları’nın 15 Haziran 2011 tarihinden sene sonuna kadar, Merzifon Havaalanı ise 1 Haziran 2011 - 1 Eylül 2011 tarihleri arasında pist çalışmaları nedeni ile geçici olarak uçuşlara kapatılacağı bildirildi.

Türk Hava Yolları’ndan yapılan yazılı açıklamada, Adıyaman ve Mardin Havaalanları’nın 15 Haziran 2011 tarihinden sene sonuna kadar, Merzifon Havaalanı ise 1 Haziran 2011?1 Eylül 2011 tarihleri arasında pist çalışmaları nedeni ile geçici olarak uçuşlara kapatılacağı belirtti. Açıklamada, Türk Hava Yolları’nın bu sebeple bu tarihler arasındaki Adıyaman, Mardin ve Merzifon seferlerinin iptal edildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Türk Hava Yolları’nın Adıyaman, Mardin ve Merzifon meydan satış ofislerinde, bilet satış işlemleri haftaiçi 08:30-17:30 saatleri arasında yürütülmeye devam edilecek.

Mardin Havaalanı kapalı olduğu süre boyunca, Kızıltepe ve Mardin şehir merkezindeki yetkili acenteler önünden Diyarbakır Havaalanı’na ve dönüşte Diyarbakır Havaalanı’ndan Mardin şehir merkezine Türk Hava Yolları’nın sefer saatlerinde Mardin ve Diyarbakır taksiciler kooperatifleri tarafından karşılıklı olarak taksi dolmuş hizmeti verilecek.

Merzifon otogardan, Samsun otogarına sürekli otobüs çalışmakta olup Havaş servisleri Samsun Otogardan Samsun-Çarşamba Havaalanına Türk Hava Yolları’nın sefer saatlerinden 3 saat 15 dakika önce hareket edecek" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı