Gündem Adıyaman'da aile katliamı! 5 kişi öldürüldü

Adıyaman'da aile katliamı! 5 kişi öldürüldü

Paylaş
Adıyaman'da aile katliamı! 5 kişi öldürüldü

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Salih Albay, babası, ağabeyi, yengesi ve 2 yeğenini tabancayla vurarak öldürdükten sonra, aynı silahla intihara teşebbüs etti.

Olay, sabah saatlerinde Besni ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Ereğli köyünde meydana geldi.

Haberin Devamı

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KATLİAMA DÖNÜŞTÜ

Köyde çiftçilik yapan Salih Albay ile Gaziantep’te yaşayan ve köye gelen kardeşi Hicabi Albay (29) ile paylaşımı konusunda aralarında anlaşmazlık bulunan tarlada konuşmaya başladı. Babaları Hamo (70) ile yengesi ve yeğenlerinin de bulunduğu sırada arazide konuşan Albay kardeşler, bir süre sonra tartışmaya başladı. Babası ve yengesinin de katıldığı tartışma sırasındaSalih Albay, yanında taşıdığı av tüfeğiyle peş peşe ateş açmaya başladı. Salih Albay’ın tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan babası Hamo, kardeşi Hicabi, yengesi Serpil (24), yeğenleri Devran (4) ve Ceyda (2), kanlar içerisinde yere yığıldı.

KÖYLÜLER YARDIM İÇİN KOŞTU AMA...

Silah sesini duyanlar araziye koşarken, Salih Albay bu kez aynı tüfeği çenesine dayayarak ateşledi.Yardım için araziye koşan köylüler, kanlar içerisinde bulduğu Albay ailesi fertleri için sağlık ve jandarma ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine köye çok sayıda jandarma ile ambulans sevk edildi.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ GÜN DE AYDIN'DA!

Aydın’da da önceki akşam 51 yaşındaki Mustafa Duran adlı şahıs, boşanma davası açan eşinin yaşadığı evi 2 pompalı tüfekle basıp, sofrada yemek yiyen 5 kişiyi öldürmüş, eşi ve kızının da aralarında olduğu 4 kişiyi yaralamıştı