Türkiye (Son Dakika) Adıyaman’da korkunç olay! Eşini ve oğlunu öldürdü

Adıyaman’da korkunç olay! Eşini ve oğlunu öldürdü

Paylaş
Adıyaman’da korkunç olay! Eşini ve oğlunu öldürdü

Adıyaman’da bir kişi, tartıştığı birlikte yaşadığı eşi ve oğlunu tabancayla vurarak öldürdü

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Güzelyurt köyünde yaşayan Bekir Avcı, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Emine Ö. (60) ve oğlu Enes Avcı (19) ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bekir Avcı, eşi ve oğlunu üzerinde taşıdığı tabancayla vurdu.

Haberin Devamı

Silah sesini duyan ailenin yakınları eve geldiklerinde anne ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı.

JANDARMAYLA ÇATIŞTI

Bekir Avcı, Jandarma ekipleri tarafından olayın yaşandığı Güzelyurt Köyü yakınlarında sabaha karşı görüldü. Jandarma ekiplerinin dur ikazlarına uymayan ve eşi ile oğlunu öldürdüğü tabanca ile jandarma ekiplerine ateş açtı. Jandarma ekipleri ile çatışmaya giren Bekir Avcı, vurularak yaralandı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınmaya çalışılan Bekir Avcı burada köylüler tarafından linç edilmek istenildi.

Olay sonrası olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Bekir Avcı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan Bekir Avcı için hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı.

Haberin Devamı

20 YIL ÖNCE DE CİNAYET İŞLEMİŞTİ

Emine Ö. ve oğlunun cenazeleri Adıyaman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Enes Avcı’nın bu yıl Iğdır Üniversitesi'ni kazandığı ve yarın bu kente gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Öte yandan, Bekir Avcı’nın yaklaşık 20 yıl önce de eski eşi ile oğlunu öldürdüğü ve uzun yıllar cezaevinde yattığı iddia edildi.

ADIYAMAN (AA)