Türkiye (Son Dakika) Adliyeden kaçmıştı, 1 yıl sonra tavan arasında yakalandı!

Adliyeden kaçmıştı, 1 yıl sonra tavan arasında yakalandı!

Paylaş
Adliyeden kaçmıştı, 1 yıl sonra tavan arasında yakalandı!

Muğla Dalaman'da çok sayıda dolandırıcılık olayına karıştığı gerekçesiyle yakalanıp, sevk edildiği adliyede polisin bir anlık dikkatsizliğinden faydalanarak firar eden 42 yaşındaki O.Ö. bir yıl sonra Ortaca’da yakalanıp, tutuklandı

Aralarında yabancı uyruklu turistlerinde bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırmaktan hakkında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Ö., geçen yıl 22 Ekim’de polis tarafından son işinde suçüstü yakalanıp, gözaltına alındı. O.Ö., sevk edildiği Ortaca Adliyesi’nde polislerin bir anlık dalgınlığından yararlanıp, kaçtı.

Firari O.Ö.’nün yakalanması için polis ve jandarma harekete geçti. Bir yıldır her yerde aranan O.Ö. ile ilgili Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçen 22 Ekim’de bir ihbar geldi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma, O.Ö.’nün Ortaca’nın Akıncı Mahallesi’ndeki bir yakınının evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada O.Ö., gizlendiği tavan arasında yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.Ö., tutuklanıp, Seydikemer Eşen T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Cihan KAYA / DHA

Haberin Devamı