Gündem Adnan Oktar cinsel ilişkiye giremiyor çünkü...

Adnan Oktar cinsel ilişkiye giremiyor çünkü...

Paylaş
Adnan Oktar cinsel ilişkiye giremiyor çünkü...

Adnan Oktar'ın eski müridlerinden Ceylan Özgül, Posta gazetesine açıklamalarda bulundu. Özgül, Adnan Oktar'ın cinsel yaşantısıyla ilgili de konuştu. "Eski kedicik" Adnan Oktar'ın cinsel ilişkiye giremediğini de belirtti.

Adnan Oktar yıllarca A9 kanalından yaptığı yayınlarla sürekli gündem haline geliyordu. Programlarda dekolteli, mini etekli, bol makyajlı kadınlar, cinsel obje gibi kullanılıyordu. Seksi danslar edilip din hakkında konuşmalar yapılıyordu. Bu nedenle örgütün cinsel yaşamı sürekli merak edilen konu halindeydi. Adnan Oktar'a yapılan operasyon sonrası "eski kedicik" Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın cinsel hayatı hakkında konuştu.

Haberin Devamı

İŞTE CEYLAN ÖZGÜL'ÜN RÖPORTAJINDAN BİR BÖLÜM:

■ Cinsel istismar yaşadınız mı?

Ben yaşamadım ama yaşandığına çok şahit oldum. 7, 10, 16 yaşında kız çocuklarının taciz edildiğini duydum. Kimi çocuğu annesi getirip onların ellerine veriyor. Bazıları para için, bazıları inandıkları için...

■ Adnan Oktar ile cinsel birlikteliğiniz oldu mu?

Hayır, zaten Adnan Oktar cinsel ilişkiye giremiyor. Kasık fıtığı var.

■ Oradaki hiçbir kadınla ilişkisi yok muydu yani?

Kadınları köle olarak görürdü. “Bana hizmet ederek İslam’a hizmet ediyorsunuz” derdi. Kişisel ilişkisi yoktur kimseyle. Cinsellik yaşayamıyor ama farklı metodlar uyguluyor. Yaş fark etmiyor, her kıza aynı şeyi yapıyor. Detaylarını veremeyeceğim yöntemleri var.

Haberin Devamı