Gündem Adnan Oktar'ın kalesi ortaya çıktı

Adnan Oktar'ın kalesi ortaya çıktı

Paylaş
Adnan Oktar'ın kalesi ortaya çıktı

Adnan Hoca ile müritlerinin İstanbul Çengelköy’deki 30 dönümlük arazide bulunan villası adeta kale gibi. Boğaz’a nazır, ormanlık alanın içindeki villaya adım başı güvenlik kamerası olan 750 metrelik özel bir yoldan gidiliyor.

YOLDA 4 AYRI DEMİR KAPI VAR

Mal varlıklarına el konulan şüphelilerin şirketlerine atanan kayyumlar da tüm hesapları inceleme altına aldı. Adnan Hoca’nın İstanbul Çengelköy’de, Boğaz’a nazır 30 dönümlük ormanlık alana kurulu villası da dün mühürlendi. Kale gibi korunan villaya ulaşmak için 750 metrelik özel bir yoldan geçiliyor. Yol üzerinde 250’şer metre arayla 4 demir kapı var.

50'YE YAKIN GÜVENLİK KAMERASI

Yoldaki ağaçların ve tellerin üzerinde 50’ye yakın güvenlik kamerası var. Bu özel yoldan sonra eve giden 100 metrelik bir başka yol başlıyor. Villa çevresinde silahlı korumalar var. Boğaz’ı panaromik olarak gören evin etrafı tellerle çevrili. Adnan Hoca yazları da Silivri’de 40 dönüm arazi üzerine kurulu diğer lüks villasında müritleriyle geçiriyordu.

SON KOZU DELİLİK

Adnan Oktar’ın geçmişte hakkında açılan bazı davalardan ‘akıl sağlığı yerinde değildir’ raporu sayesinde kurtulduğu ileri sürülmüştü. Avukatı Atanur Demir dün şöyle dedi: “Akıl sağlığının durumu Adli Tıp’ın verdiği raporla sabit olur. İleriki aşamada biz hukukçu olarak bunu değerlendiririz.”