Spor Adnan Polat aday olmayacak

Adnan Polat aday olmayacak

Paylaş
Adnan Polat aday olmayacak

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'da yapılacak olağanüstü genel kurulda kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.

7-14 Mayıs'ta Galatasaray'da düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda, bazı kongre üyelerinin başkan adayı olarak göstermek istediği Adnan Polat, yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da görevimi yerine getirdiğime inanıyorum. Kongrede kesinlikle aday olmayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Çok yorulduğunu ifade eden Polat, "Artık aileme vakit ayırmak istiyorum. İşlerime vakit ayırmak istiyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve adaylığını bugün divan kuruluna sunacak Turgay Kıran Galatasaray başkanlığı için yarışacak. Ünal Aysal'ın listesi belli olurken, Helvacı ve Kıran cephelerindeki gelişmeler bekleniyor.

ARDA NE OLACAK?

14 Mayıs'taki kongrede aday olmayacak olan G.Saray Başkanı Adnan Polat, Arda transferi konusuna da açıklık getirdi. Polat, Atletico Madrid'e gitmesi gündemde olan Arda konusundaki kararı ise yeni yönetime bıraktıklarını açıkladı.