Spor Adnan Polat dişini gösterdi

Adnan Polat dişini gösterdi

Paylaş
Adnan Polat dişini gösterdi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, futbol takımının şu anki durumundan memnun olmadığını söyledi

Kulübün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, futbol takımının durumundan memnun olmadığını söyledi, aba altından sopa gösterdi.

Polat, “Şu anda lideriz, ama futbol takımı olarak arzu ettiğimiz düzeyde değiliz. Şampiyonluk bizim için olağan bir şeydir, ikincilik başarısızlıktır. Eski futbolcumuz Tugay Kerimoğlu, çarşamba gününden itibaren altyapının başında olacaktır.

SPONSOR GELİRLERİ 155 MİLYON DOLAR

5 yıl içinde kulüp, üstündeki yükten kurtulacaktır. Sponsorluk geliri 55 milyon dolardan 155 milyon dolara yükseldi. Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş. nisan ayı sonunda birleşecek” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi ise 2010-2015 yıllarının Galatasaray’ın yükseliş dönemi olacağını bildirdi. 27 Mart’ta yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda başkan adayı olacağını açıklayan Adnan Öztürk ise yönetimi topa tuttu.

ADNAN ÖZTÜRK'TEN ELEŞTİRİ YAĞMURU

Öztürk, “Kulüp tarihinin en ağır zararını ve borçlanmasını yapan yönetimimiz, bunu öyle bir başarı olarak anlattı ki, çok etkilendim” diye konuştu. Galatasaray’ın efsane başkanlarından Faruk Süren Polat’ın çalışkan bir başkan olduğunu ifade ederek Adnan Sezgin’in Galatasaray A.Ş’yi yönetmek konusunda yetersiz kaldığını ileri sürdü.

Yine eski başkanlardan Mehmet Cansun ise bir oyu olduğunu onu da Başkan Adnan Polat’a vereceğini kaydetti. Cansun, “Fenerbahçe’nin kadrosu futbolcu kalitesi olarak bizden üstün. Ancak yine de biraz dikkatli olursak şampiyon olabiliriz. Fenerbahçe’de bazı sorunlar var” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı