Spor Adnan Polat hakeme ateş püskürdü

Adnan Polat hakeme ateş püskürdü

Paylaş
Adnan Polat hakeme ateş püskürdü

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Atletico Madrid maçının İtalyan hakemi Gianluca Rocchi'yi FIFA ve UEFA'ya şikayet edeceklerini söyledi

G.Saray Müzesi'nde 1 numaralı sergi salonu, Ali Sami Yen adı verilerek açıldı. Müze açılışına başkan Adnan Polat ve bazı G.Saraylı yöneticiler katıldı.

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adnan Polat, sarı kırmızılı takımın Avrupa Kupası'nda Atletico Madrid'e elenmesiyle ilgili şu yorumu yaptı. "Çok Üzgünüz. Atletico Madrid maçının hakemini ve özellikle çizgi hakemini, bu maçın tartışmalı pozisyonlarını hazırlayıp, FİFA, UEFA ve dünyadaki bütün federasyonlara şikayet mektubu ile birlikte göndereceğiz.

"AĞLAMA EDEBİYATI YAPMAYACAĞIZ"

Daha önce şaibeye karışmış bir hakemin bu şekilde hata yapmasını altında birşey aramamak mümkün değil. Biz de hakkımızı bu adamı dünyaya şikayet ederek arayacağız. Hakem atama komusyonu başkanı İspanyol bunu da siz basın mensuplarının değerlendirmesine sunuyorum. Futbolcularımız suçlu değil.

Onlar elinden geleni yaptı. Ağlama edebiyatı yapmayacağız. Önümüzde Türkiye Ligi var. Şimdi lider durumdayız. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için şampiyonluğu kesin olarak hedefliyoruz.

Şampiyon olarak gelecek sezon yeni stadımızda Şampiyonlar Ligi maçlarımızı oynamak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Sakat oyuncularımız Harry Kewell ve Milan Baros'ta kısa bir süre sonra aramıza katılacak."

Haberin Devamı