Spor Adnan Polat transfere girişti

Adnan Polat transfere girişti

Paylaş
Adnan Polat transfere girişti

Seçim karmaşası nedeniyle Adnan Polat, her ihtimali düşünerek transfer çalışmaları için kolları sıvadı

14 Mayıs’ta seçimin yapılmaması halinde, haziran ayının ortalarına sarkabileceği konuşuluyor. Bu durumda, yeni gelecek yönetimin teknik direktör belirleyip, kadroyu kurmak için fazla zamanı olmayacak. İşte bu nedenle Adnan Polat, her ihtimali göz önüne alarak transfer çalışmalarına başladı.

Polat’ın ilk hedefi, Eskişehirspor’un yıldız futbolcusu Sezer Öztürk. Manisaspor’da oynarken de Galatasaray’ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen genç futbolcu için, girişimler başladı.

Polat, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’dan Sezer Öztürk’ü istedi! Ünal ise transfer konusunu sezon sonuna bıraktıklarını, lig bittikten sonra bir daha görüşebileceklerini söyledi.

Polat’ın bir diğer hedefi ise Gençlerbirliği’nde forma giyen Mustafa Pektemek. Yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından çabuk toparlanan ve iyi bir performans sergileyen genç golcü için önümüzdeki günlerde İlhan Cavcav’la masaya oturulması bekleniyor.

Ayrıca scout ekibinin belirlediği yabancı futbolcuların transferi konusunda, Cüneyt Tanman, Bülent Ünder ve Tugay Kerimoğlu’yla bir toplantı yapılacak.

Haberin Devamı