Spor Adnan Polat'ı büyüledi!

Adnan Polat'ı büyüledi!

Paylaş
Adnan Polat'ı büyüledi!

Galatasaray'da farklı Belgrad galibiyeti Başkan Adnan Polat'ın da keyfini yerine getirdi. Dönüş yolunda futbolcuları tek tek kutlayan Başkan, bu futbolcusuna özellikle övgüler yağdırdı

Galatasaray’da farklı Belgrad galibiyeti Başkan Adnan Polat’ın da keyfini yerine getirdi. Polat dönüş yolunda tek tek kutladığı oyuncularına, “Bizlere umut verdiniz. Kapasitenizi biraz zorladığınızda neler yapabileceğiniz ortaya çıkıyor” dediği öğrenildi

Haberin Devamı

Galatasaray’ın çekinerek gittiği Belgrad deplasmanında farklı kazanması Başkan Adnan Polat’ın keyfini yerine getirdi.
Özellikle son dönemde kendisine ve ekibine karşı yıpratma politikası yapıldığını düşünen Başkan Polat, karşılaşma sonrası ve gece yarısı İstanbul’a dönüş yolunda önce galibiyet nedeniyle oyuncuları tek tek kutladı.

Uzun zaman sonra ilk kez bir maçtan önce soyunma odasına giderek futbolculara başarılar dileyen Başkan Polat’ın, alınan farklı galibiyetten sonra bu kez övgü dolu ifadeler kullandığı öğrenildi. Polat’ın, “İstanbul’daki maç bir iş kazasıydı. Bu takımın hedefi daima bulunduğu yerde zirveye oynamaktır. Bu maçtaki oyununuz bizlere gelecek için umut verdi. Elbette sezon başı ve bazı eksiklerimiz var. Ancak bu havada ve bu sahada gelip 5 gol atıyorsanız o zaman sizin kapasitenizi biraz zorladığınızda neler yapabileceğiniz ortaya çıkıyor” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Polat Kewell'a övgü yağdırdı

Başkan Polat daha sonra uçakta bulunan bazı kongre üyeleriyle sohbet etti. OFK maçındaki etkili futbolu ile gözdolduran Harry Kewell’a övgüler yağdıran Başkan Polat’ın, Avustralyalı oyuncuyla ilgili olarak, “Açık söylemek gerekirse bizim de kafamızda bazı soru işaretleri vardı. Harry’nin profesyonelliğine ve saha içindeki performansına hiçbir zaman lafımız olamazdı. Ancak sağlık durumu için istemeden de olsa tereddütler yaşadık. Ama görüyorsunuz işte, bu adam takıma ayrı bir kalite katıyor” diye konuştuğu bildirildi.

Başkan Polat’ın kongre üyelerine transfer konusunda da bazı ip uçları verdiği, “İyi bir kadromuz var zaten. Eksikliğini hissettiğimiz mevkilere transfer yapacağız. Bu isimleri haftaya kamuoyuna açıklayacağız” dediği öğrenildi.