Spor Adnan Polat'ın Nihat Doğan pişmanlığı

Adnan Polat'ın Nihat Doğan pişmanlığı

Paylaş
Adnan Polat'ın Nihat Doğan pişmanlığı

Türkiye'yi derinden sarsan Özgecan Aslan cinayeti sonrası sosyal medyada attığı tweet ile büyük tepki çeken şarkıcı Nihat Doğan, üyesi olduğu Galatasaray camiasında da infial yarattı...

Sarı kırmızılı kulübün kongre üyeleri, Nihat Doğan’ın kulüpten ihracı için harekete geçerken, bu konuda en büyük pişmanlığı ise eski başkan Adnan Polat yaşıyor...

Haberin Devamı

Galatasaray’a 2011 yılında kongre üyesi olurken, Nihat Doğan’ın başvurusunu kabul eden o dönemin başkanı Adnan Polat olayla ilgili konuştı.

Nihat Doğan’ın üyeliğine onay verdiği için pişman olduğunu belirten Polat, şunları söyledi…

'YAZDIKLARI ÇOK YANLIŞ'

-Evet bu konudan ve Nihat Doğan’ın attığı mesaj üzerine aldığı tepkiden haberdarım. Keşke Nihat Doğan’ı kulüp üyesi yapmasaydım. Böyle bir mesaj atıp, bu düşüncelere sahip olacağını tahmin etseydim, Nihat Doğan’ın Galatasaray Kulübü kongre üyeliği talebini onaylamaz, veto ederdim.

- Onun düşüncelerine anlam vermek çok güç. Ortada tüm ülkemizin, herkesin içini acıtan bir cinayet var. Ve Nihat Doğan’ın sosyal medya hesabından yazdıkları çok ama çok yanlış. Dediğim gibi bu tip bir düşünce içinde olacağına yüzde bir ihtimal versem onun üyeliğini veto ederdim.

Haberin Devamı

YÖNETİM NİHAT DOĞAN İÇİN TOPLANIYOR

Galatasaray yönetimi bugün yapacağı toplantıda, kongre üyelerinin şikayetleri üzerine Nihat Doğan’ın üyeliğinin ihracını da görüşecek. TT Arena’daki toplantıda, Nihat Doğan’ın da sarı kırmızılı kulüpteki kaderi belli olacak. Kulüpte ağırlıklı görüşün ihraç yönünde olduğu öğrenildi.

BAŞVURULAR YAPILDI

Eski yönetici Adnan Öztürk ve diğer üyeler disiplin kuruluna dilekçe göndererek Doğan’ın kulüp üyeliğinden ihracı için başvuruda bulundu.

DİLEKÇE SAYISI 300’Ü AŞTI

Galatasaray kulübüne 2011 yılında üye olan Nihat Doğan’ın, ihracı adına yaklaşık 300’ü aşkın dilekçe disiplin kuruluna gönderildi. Doğan’ın üyelikten çıkarılmasını isteyen sarı kırmızılı kulübün kongre üyeleri sayısının önümüzdeki günlerde daha artması bekleniyor.

Hürriyet