Spor Adnan Polat'tan sürpriz karar

Adnan Polat'tan sürpriz karar

Paylaş
Adnan Polat'tan sürpriz karar

Polat'ın kulübü seçime götürmeye kesin kararlı olduğu ve çok yakın dostlarına, "Galatasaray'ın geleceğini elbette kaosa sürüklemeyeceğim. Galatasaray'ı kişisel çekişmelere alet etmeyeceğiz. Seçime gideceğiz" dediği öğrenildi

Galatasaray kulübün olağan mali kongresinde mali yönden ibra edildiği halde idari yönden ibra edilmeyen Adnan Polat ve yönetiminin kararı, Sarı-kırmızılı kulübün yakın geleceğine ışık tutacak. Mali kongrede ibra edilmemesinin ardından, "Bu karar umarım Galatasaray'a hayırlı olur" diyen ve sonrasında sessizliğini koruyan başkan Adnan Polat'ın seçim kararını açıklamasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün dedikodu kulislerinde, "mahkemeye gidecek, seçim olacak, olmayacak" tartışmaları yaşanırken, başkan Adnan Polat'ın kulübü seçime götürmeye kesin kararlı olduğu ve çok yakın dostlarına şu konuşmayı yaptığı öğrenildi: "Galatasaray'ın geleceğini elbette kaosa sürüklemeyeceğim.

Galatasaray'ı kişisel çekişmelere alet etmeyeceğiz. Seçime gideceğiz. İbra olsam da seçime gidecektik. Ancak daha önce aileme, yakınlarıma, mali kongre sonrasında bu kararı alacağımı bildirmiştim. İbra olmama tehlikesine karşı bu kararımdan dönmedim.

Seçim kararını çok kısa bir süre içinde açıklayacağım. Ancak genel kurul zabıt tutanaklarının gönderilmesini bekliyorum. Divan Başkanı Türker Arslan'ın tutanakları gönderdiği an, kısa bir incelemenin ardından bu kararı açıklayacağız. Gereksiz dedikodularla kimse Galatasaray'ı daha fazla yıpratmasın."

Haberin Devamı

Adnan Polat'ın çok güvendiği dostlarıyla dün gece geç saatlerde yaptığı bu sohbetten sonra seçim kararını 4 Nisan Pazartesi günü açıklayacağı öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA)