Spor Adnan Sezgin: Gereği yapılacak

Adnan Sezgin: Gereği yapılacak

Paylaş
Adnan Sezgin: Gereği yapılacak

Adnan Sezgin: Gereği yapılacak

Galatasaray’da izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı futbolcu Jo ile ilgili "gereğinin yapılacağı" bildirildi. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Jo’nun durumunun değerlendirileceğini ifade ederek, "Bu futbolcu ile ilgili olarak gereği yapılacak" dedi.

Haberin Devamı

KADRO SIKINTISI

Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş ile üçüncülük mücadelesi yapan Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı son maç öncesinde kadro kurmakta zorlanıyor. Maç öncesinde sakat, cezalı ve ülkesine giden futbolcular nedeniyle çalışmalarını eksik bir kadroyla sürdüren sarı-kırmızılı ekipte, Jo’nun da izinsiz olarak ülkesine dönmesi sıkıntıyı daha da artırarak planları bozdu.

Keita ve Kewell’ın sakatlıkları nedeniyle izin alarak ülkelerine gitmelerinin yanı sıra birçok oyuncu da sakatlığı nedeniyle hafta başından bu yana antrenmanlara çıkamıyor. "Cim Bom"da Neill, Ayhan, Baros, Elano, Hakan ve Serkan’ın sakatlıkları sürüyor.

FORVET KALMADI

Jo’nun ülkesine dönmesi, Baros’un da sakat olması nedeniyle Galatasaray forvetsiz kaldı. Sarı-kırmızılı ekipte, Kewell’ın da olmaması nedeniyle, Giovani ya da Arda’nın Gençlerbirliği karşılaşmasında forvet mevkisinde oynaması bekleniyor. Galatasaray’da, sarı kart cezalısı olan ve Valencia ile anlaşan Mehmet Topal da Gençlerbirliği maçında oynayamayacak.

Haberin Devamı