Gündem Adres sorarken öpmeye kalktı

Adres sorarken öpmeye kalktı

Paylaş
Adres sorarken öpmeye kalktı

Adres sorma bahanesiyle zilini çaldığı evde kapıyı açan genç kızı öpmeye kalkıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, adres sorma bahanesiyle gittiği evde bulunan genç kızı taciz ettiği ileri sürülen H.D., jandarma tarafından yakalandı. Genç kızın şikâyeti üzerine H.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Ortakent-Yahşi beldesinde önceki gün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Adres sormak için bir evin zilini çalan 38 yaşındaki H.D., iddiaya göre kendisine kapıyı açan lise öğrencisi 17 yaşındaki F.H.’ye sarılıp öpmek istedi. Neye uğradığını şaşıran genç kız, bağırıp evdeki yakınlarından yardım istedi. Paniğe kapılan H.D. koşarak kaçtı. Genç kız ve ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Çalışma başlatan güvenlik güçleri, şüpheliyi Kemer Sokak’taki bir inşaatta saklanırken yakaladı.

Haberin Devamı

‘Tokatlayıp itekledim’

Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan lise öğrencisi olayı şöyle anlattı: “Kapının zili çaldı açtım, önce adres sormaya çalışan kişi, ardından bana sarılıp öpmeye kalkıştı. Eliyle taciz etmek istedi. Kendisini tokatlayıp itekleyerek bahçeye çıkardım sonra da elime taş alıp fırlattım. Kendisinden şikâyetçi oldum, bu devirde öyle sanıyorum ki kimseye kapı açmamak gerek.”

‘Beni yanlış anladı’

Gözaltına alınan H.D. ise jandarmadaki ifadesinde suçlamayı kabul etmedi ve şunları söyledi: “Ben iş aramaya çıkmıştım, yanlış anlaşıldım, adres soracaktım, kendisine biraz yaklaşınca genç kız beni yanlış anladı. Ben aslında iş arıyordum.” İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

ORKUN TÜRE Muğla DHA