Magazin Adriana Lima Oscar ödüllerine içini gösteren kıyafetle katıldı! Adriana Lima Metin Hara ayrıldı mı?

Adriana Lima Oscar ödüllerine içini gösteren kıyafetle katıldı! Adriana Lima Metin Hara ayrıldı mı?

Paylaş
Adriana Lima Oscar ödüllerine içini gösteren kıyafetle katıldı! Adriana Lima Metin Hara ayrıldı mı?

Seksi model Adriana Lima, dün gece sabaha karşı düzenlenen Oscar ödüllerine içini gösteren kıyafetle katıldı. Derin göğüs dekolteli kıyafet giyen Adriana Lima'nın aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Amerikan basını Adriana Lima ile Metin Hara ilişkisinin bittiğini çiftin ayrıldığını iddia ediyor

Bu yıl 90. kez düzenlenen Oscar Ödül Töreni'nde kadınlar birbiriyle şıklık yarışına girdi. Ama içlerinde öyle bir isim vardı ki yine herkesin gözü ondaydı. Ünlü manken Adriana Lima'dan bahsediyoruz. Adriana Lima dün gece düzenlenen Oscar ödüllerine içini gösteren kıyafetle katılınca törenin en dikkat çeken isimlerden biri oldu. Bu sabahki yabancı basında ise Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığı ile ilgili haberler vardı. Peki Adriana Lima ile Metin Hara gerçekten ayrıldı mı? Detaylar haberimizde


ADRİANA LİMA OSCAR ÖDÜLLERİNDE DERİN GÖĞÜS DEKOLTE TERCİH ETTİ


Adriana Lima Oscar ödüllerinde derin göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti. Lima'nın kıyafetini alt tarafı olduğu gibi transparandı.


ADRİANA LİMA GÖBEK DANSI ÖĞRENMEYE KARAR VERMİŞTİ. İŞTE O ANLARI KEŞFEDİN.


İşte Adriana Lima'nın o kıyafeti:


ADRİANA LİMA İLE METİN HARA AYRILDI MI?


New York Post'tan Richard Johnson'ın haberine göre en son Oscar törenininde de yalnız görüntülenen Adriana Lima yeniden bekar hayatına geri döndü. Beş ay önce ilişki yaşamaya başlayan çiftin yolun sonuna geldiği iddia edildi.

Haber konunun sorulduğu Adrina Lima'nın temsilcinin geri dönüş yapmadığı da belirtiliyor. Bakalım Metin Hara cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

Haberin Devamı