Spor Adriano Galliani: 'İstanbul’u düşündüğümde moralim bozuluyor’

Adriano Galliani: 'İstanbul’u düşündüğümde moralim bozuluyor’

Paylaş
Adriano Galliani: 'İstanbul’u düşündüğümde moralim bozuluyor’

Milan'ın eski CEO'su Adriano Galliani, 2005 yılında İstanbul'da oynanan ve Liverpool'a karşı kaybettikleri Şampiyonlar Ligi finalinin acısını hala hissettiğini ve bu yüzden Roma'yı destekleyeceğini açıkladı.

İtalya Serie A takımlarından Milan’ın eski CEO’su Adriano Galliani, Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Roma-Liverpool eşleşmesinde İtalyan ekibini tutacağını açıkladı.

Ligdeki rekabete rağmen Roma’yı destekleyeceğini açıklayan Galliani, “Roma’yı destekleyeceğim ve İtalya’daki maçta tribüne gideceğim. Gandini tarafından davet edildim. Büyük bir Roma atkısı takacağım çünkü İstanbul’u düşündüğümde moralim bozuluyor” ifadelerini kullandı.

2005 yılında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde, Milan 3-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamamış, 3-3 olan maçı penaltı atışları sonucunda kaybederek kupayı Liverpool’a kaptırmıştı.

Öte yandan Milan’da şu an teknik direktörlük görevini yapan Gennaro Gattuso’nun takımdan ayrılacağı iddialarını değerlendiren Galliani, “Açıkçası bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum beni şaşırttı” dedi.

Gattuso’nun sahadaki gibi hırçın biri olduğunu sözlerine ekleyen Galliani, “Gattuso’yu seviyorum. İstanbul’daki maçtan sonra Milan’dan ayrılmak istedi çünkü bu kulübü çok fazla seviyor. Eğer ayrılırsa çektiği acının daha çabuk azalacağını düşünüyordu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı