Spor Adriano yine gönderildi!

Adriano yine gönderildi!

Paylaş
Adriano yine gönderildi!

Roma Kulübü, Brezilyalı golcüsü Adriano'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı

Roma, büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen sorunlu golcüsü Adriano'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Roma Kulübü, Adriano Ribeiro Leite'nin 30 Haziran 2013'te sona erecek olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiştir." ifadeleri yer aldı.

NELER YAŞANDI?

Brezilyalı futbolcunun gönderilme süreci, geçtiğimiz ay yaşanan sorunla başladı. Adriano omzundaki sakatlığın tedavisi nedeniyle ülkesine gitmiş, ancak kulübün kendisine verdiği süreden 3 gün sonra İtalya'ya dönmüştü.

Oyuncunun Roma Kulübü Sağlık Heyeti tarafından yapılan kontrollerinde Brezilya'da verilen rapor doğrultusunda tedavi olmadığı ortaya çıkınca da kıyamet kopmuştu.

Kulüp yöneticilerinden Gian Pablo Montalli, yaptığı açıklamalarda "Adriano'yu savunmak imkansız. Amatör bir futbolcu gibi davranıyor." diye konuşarak gönderileceğinin sinyallerini vermişti.

Adriano'nun olayların ardından dilediği özür ise kabul görmedi ve Inter'li eski golcünün Roma macerası da sona erdi. 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz yaz Flamengo'dan transfer edilmişti.

Haberin Devamı