Advertorial ADS Piyano Akademisi okul resitallerine başlıyor
Sponsorlu

ADS Piyano Akademisi okul resitallerine başlıyor


Paylaş
ADS Piyano Akademisi okul resitallerine başlıyor

İzmir’deki ADS Piyano Akademisi öğrencileri, farklı okullarda resitaller verecek; ünlü bestecilerin eserlerini seslendirecek. İzmirli ünlü piyano sanatçısı ve besteci Aras Deniz Sipahi, kendi adıyla kurduğu piyano akademisinde, geleceğin piyano sanatçılarını yetiştirmeye devam ediyor.

İzmir’de tek dal piyano eğitimi veren ilk ve tek sanat okulu olma özelliği ile adını duyuran kurum, etkinliklere önem vererek öğrencilerin sahne deneyimi ve özgüven kazanmalarını sağlıyor. Genel Sanat Yönetmenliği’ni Seçkin Şahin’in, Alsancak Şubesi Müdürlüğü görevini Selenay Şen’in, Güzelbahçe Şubesi Müdürlüğü görevini ise Murat Görkem Özölke’nin üstlendiği akademi, ocak ayında İngiliz piyano sanatçısı Dorian Marco, martta ise devlet sanatçısı Gülsin Onay’ı akademi öğrencileri ile buluşturdu.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAKLAR


19 Nisan’da Uğur Okulları Gaziemir Kampüsü’nde, 20 Nisan’da ODTÜ Koleji Güzelbahçe Kampüsü’nde, 23 Nisan’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde, 26 Nisan’da İYTEV Yücel Tonguç Koleji’nde, 27 Nisan’da TAKEV Narlıdere Kampüsü’nde, 28 Nisan’da Çamlaraltı Koleji’nde, 29 Nisan’da İSTEK Vakfı Okulları Mavişehir Kampüsü’nde öğrencilerle buluşmaya hazırlanan akademi öğrencileri; Bach, Mozart, Beethoven, Chopin gibi ünlü besteciler başta olmak üzere, farklı dönemlerden bestecilerin eserlerini seslendirecek. Her yıl büyük bir organizasyonla sene sonu resitalini görkemli bir gösteriye dönüştüren ADS Piyano Akademisi, bu yıl 2 Temmuz’da Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde sezon kapanış konserini gerçekleştirecek.

İlandır