Advertorial Ayrıcalıklı yaşam müstakil tapu
Sponsorlu

Ayrıcalıklı yaşam müstakil tapu


Paylaş
Ayrıcalıklı yaşam müstakil tapu

Zamanı huzurda durduracak Time Alaçatı, ayrıcalıklı yaşam imkanlarının yanında rezidans sahiplerine müstakil tapu verebilme özelliği ile de dikkat çekiyor.

Eşi benzeri olmayan Alaçatı Port lokasyonunun değerli bir parçası olan Time Alaçatı, bir mevsim değil her mevsim huzur şansını masalsı bir projeyle sunuyor. Hayatta zamanın bir kum saatinin içinde kum taneleri kadar hızlı bir o kadar da parlak olduğuna inanarak tasarlanan Time Alaçatı, zamanın sizin için huzurda durduğunu hissettirecek. Time Alaçatı 80 m2’lik 1+1 rezidanslardan 376 m2’lik 4+1 rezidanslara kadar geniş seçenekleriyle yaşam alanınız için kararı size bırakıyor.

HEM SOSYAL HEM İZOLE YAŞAM

Toplam 6 bloktan oluşan Time Alaçatı, balkonlu ve teraslı 84 bağımsız rezidansı ile sosyal olduğu kadar izole bir yaşam vadediyor. Hayallerine göre; flat, dubleks, bahçeli, iç bahçeli, jakuzili, havuzlu seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Bir rezidanstan fazlasını sunan Time Alaçatı, zamanı da seçimi de size bırakıyor. Her anı dolu dolu geçirebileceğiniz Time Alaçatı, suyun dingin ruhunu doyasıya yaşamanız için de tercihi size bırakıyor. Alaçatı’yla vedalaşmaya gerek bırakmayan imkanlarıyla şehrin hayatını evinize taşıyor.

DÖRT MEVSİM NEFES ALDIRIYOR

Time Alaçatı; zamanı değerli olanlara konfor ve huzuru bir arada sunmak, her bir rezidansta müstakil ev rahatlığını yaşatmak, ihtiyaç duyabileceğiniz her unsura dakikalık mesafelerde olmanızı sağlamak, dört mevsim nefes aldırmak için bekliyor. Her rezidans için özel olarak tasarlanan teras ve balkonlarıyla Alaçatı’nın doğa kokan havasını sakinlerine bir opsiyon olarak değil, doğayla bir birliktelik olarak sunarken her rezidansın sahip olduğu eşsiz deniz ve orman manzarası ile tabiatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor.

AKILLI EV SİSTEMLERİ YANINIZDA

Projenin her detayında yer alan akıllı ev sistemleri yaşamınızı uzaktan kontrol etme fırsatı sunarken hayatı kolaylaştırıyor ve güven veriyor. Time Alaçatı, yeraltına inşa edilen sadece kendi rezidansınıza ait otoparkı ile evinize zaman kaybetmeden ulaşmanızı sağlarken elektrikli şarj istasyonu ile seçeneklerinizi artırıyor. Otoparktan rezidansınıza giden şık ve modern koridorlarıyla özel yaşamınıza özel bir giriş yapma ayrıcalığı tanıyor.

HER TÜRLÜ DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Dedesi tarafından kurulan ve aile şirketi olan Kaya İnşaat’ın 3. kuşak yöneticisi Hüseyin Kaya, şirket bünyesinde oluşturduğu yeni markaları ‘Time’ ile sektöre hızlı bir giriş yaptı. Genç iş insanı Kaya, Time Alaçatı projesi ile her türlü detayın düşünüldüğü konforlu bir yaşam alanı yaratmayı planlıyor. Bu projenin en büyük özelliklerinden biri de mülk sahiplerine müstakil tapu verilecek olması. Kaya, “Time Alaçatı projesi seçkin komşularla birlikte Alaçatı’nın tadını çıkarmak isteyen seçkin ev sahiplerimiz için oluşturduğumuz, 1+1’den 4+1’e kadar yaşam imkanı sunan 84 adet rezidanstan meydana geliyor. Evlerin önünde müstakil havuzların olduğu, kapalı otopark imkanının sunulduğu harika bir proje. Projemizin en ayrıcalıklı özelliği ise rezidans sahiplerine ‘müstakil tapu’ verebilme durumumuzdur” dedi.

ÇEŞME ÇOK KIYMETLİ BİR YER

Alaçatı’nın Ege Bölgesi’nin göz bebeği olduğuna dikkat çeken Kaya, “Bu konuda herkes hem fikirdir. Buradaki potansiyeli biz de fark ettik ve 2014 yılında yatırımlarımızı İzmir bölgesine çekmeye başladık. Özellikle Çeşme’nin ne kadar değerli olduğunu gösteren somut bir örnek var; tabi görmesini bilene… Özellikle görmesini bilene diyorum çünkü aslında hepimiz üstünden geçiyoruz ama fark etmiyoruz. Birçok ülke gezmiş biri olarak söylüyorum; bir ilçeye ulaşmak için otoban yapıldığını ben görmedim. Bu da aslında Çeşme’nin ne kadar kıymetli olduğunu bize gösteriyor” diye konuştu.