Advertorial ‘Bölgenin kaderini değiştirdik’
Sponsorlu

‘Bölgenin kaderini değiştirdik’


Paylaş
‘Bölgenin kaderini değiştirdik’

1985’te Çimentaş iştiraki olarak kurulan Yapıtek, 2014’te Narova projeleriyle lüks konut üretimine başladı. Çimentaş grubuna ait Bornova Yeşilova’daki 80 dönümlük arazide konsept bir proje geliştiren ve etaplar halinde 1100’ün üzerinde konut inşa etmeyi hedefleyen Yapıtek, 800 konutu hak sahiplerine teslim etti. 145 konut ise bu yıl teslim edilecek.

Narova projesi ile Yeşilova bölgesinin kaderini değiştirdiklerini belirten Yapıtek Genel Müdürü Kayhan Karabayır, “Yaptığımız konut projeleriyle bölge zamanla cazibe merkezi haline gelmeye başladı. Burayla ilgili olumsuz yargılar vardı. O algıyı değiştirdik” dedi.

DENGE AMACI

Hedefledikleri kitlenin orta gelirli kesim olduğunu söyleyen Karabayır, “Bu kesimin ulaşabileceği projeleri hayata geçiriyoruz. Yaptığımız projelerde betonla yeşili dengeleme amacımız var. Çok geniş sosyal donatı alanlarına sahip projelerimiz kendi içerisinde bir yaşam barındırıyor. Sosyal alanların aktif olarak kullanılması da bizi mutlu ediyor. Bunun yanında engelli vatandaşlarımıza yönelik de tüm inşai faaliyetleri yürütüyoruz. Yaptığımız kalitedeki inşaatı İzmir’in popüler bir bölgesine koysanız 3 katı fiyata satılır” diye konuştu. Şu an inşaat aşamasında olan 6. etap hakkında bilgi veren Karabayır, “Narova 6. Etap projemiz 12 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Projemiz toplamda 145 konuttan oluşuyor. Burada 4+1’lere daha çok önem verdik. Çünkü günümüzde evden çalışma modeli arttı. Bu yüzden alanları genişletme ihtiyacı oluştu. Kasım’da teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İlandır