Advertorial “Geleceğin Ticareti Ticaretin Geleceği”
Sponsorlu

“Geleceğin Ticareti Ticaretin Geleceği”


Paylaş
“Geleceğin Ticareti Ticaretin Geleceği”

Eylül’de 42 Maslak AVM, ESA Arena sahnesinde hibrit olarak sınırlı sayıda fiziki katılımla düzenlenecek ve eş zamanlı olarak yine Digital Network Alkaş’ta yayınlanacak.

  • 27 Eylül 2022 (Salı) günü fiziki ve online gerçekleşecek FutureCommerce360 Konferansı hakkında bilgi alabilir miyiz?

 İki yıl aradan sonra bu yıl, FutureCommerce360’ı ilk kez hibrit olarak gerçekleştireceğiz. 2019 yılında nostalji ile geleceği konuştuğumuz Grand Pera Emek Sahnesi’nde ilk FutureCommerce360 etkinliğimizi fiziki olarak gerçekleştirdik. Hemen sonrasında pandeminin gerçekleşmesiyle birlikte pandeminin hızlandırdığı dijitalleşme, konferans dünyasında da karşılığını buldu ve yenilikçi bir çözümün ortaya çıkmasını sağladı. FutureCommerce360 Konferansı’nı 2020 ve 2021 yıllarında bu çözümün bir parçası olan Digital Network Alkaş (DNA) platformunda online olarak 8 canlı yayın gerçekleştirdik. Bu yıl ise konferans; 27 Eylül’de 42 Maslak AVM, ESA Arena sahnesinde hibrit olarak sınırlı sayıda fiziki katılımla düzenlenecek ve eş zamanlı olarak yine Digital Network Alkaş’ta yayınlanacak.

 FC360 birçok konuyu ele alıyor. “Geleceğin Ticareti Ticaretin Geleceği” sloganıyla aslında tamamıyla “future” konuştuğumuz bir konferans olacak. Değişimin çok hızlı olduğu bu dönemde aslında vizyonumuzu açmak, gelecek ipuçlarını tartışmak, bugünkü gözümüzle geleceğe bakmaya çalıştığımız bir etkinlik olup her sene olduğu gibi bu sene de vizyoner, alanında uzman birçok sektör paydaşını bir araya getirecek. 

  • Bu yıl gerçekleşecek olan konferansın konusu nedir? İçerik hakkında bilgi verebilir misiniz?

27 Eylül’de yapılacak FutureCommerce360 Konferansı’nın sloganı “Geleceğin Ticareti Ticaretin Geleceği

Konferans ana moderatörümüz Bloomberg HT Ekonomi ve Teknoloji program sunucusu Hande Berktan olacak ve etkinliğin açılış Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı yapacak, Corpera Danışmanlık Yönetici Ortağı Dr. Ceyhun Emre Doğru 2022 yılının tüketici trendleri, müşteri beklentileri, Z ve Alfa jenerasyonunun geleceğin ticaretini nasıl şekillendireceğine dair araştırma ve yorumları paylaşacak.

Alkaş&HAN Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Boyner Grup CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner “Patron Gözüyle İşin Geleceği 2. Bölüm” başlığı ile 2019 yılında FC360 sahnesinde gerçekleştirdikleri vizyoner konuşmalarının devamı niteliğindeki bu oturumda bir araya gelecekler. Ayrıca 2019 sahnesinde gerçekleşen oturumu kaçıranlar ve 2022 sahnesi öncesinde tekrar izlemek isteyenler için DNA’da üyelere özel “Ayın Videosu” başlığı altında yayına açtık.

 ACRES Teknolojik Çözümler, İş Geliştirme ve Şirket Ortağı Mustafa Cem Alfar “Eyvah Şirketim Hacklendi!” oturum başlığı ile bizlerle birlikte olacak.

Medianova CEO’su Serkan Sevim moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “Müşteri Deneyimi, Tasarımı, Yönetimi ve Dönüşümü” başlıklı oturumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi CTO’su Dr. Erol Özgüner, HepsiPay Genel Müdür’ü Ozan Bayülgen ve Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin teknolojinin desteğiyle gelişmiş yazılım ve ERP uygulamaları sayesinde müşteri deneyimini üst düzeye taşıyan uygulamalarını ve daha fazlasını konuşacaklar.

“Perakendeyi Dönüştüren Güç: Fintech Ekosistemi” oturumunda Param CTO’su Bahadır Aktan perakende ve e-ticarette alışveriş sürecini sonlandıran ödeme teknolojilerinin ticareti ne yönde etkilediğinden bahsedecek.Tokeen.io kurucu Ortak Hakan Şık moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “Metaverse’te Olmazsak Ne Olur?”  oturumunda Otokoç Otomotiv, Pazarlama Müdürü / CMO’su Esra Arslanbaş Kaynak  ile birlikte ticaretin geleceğine bugünden adım atan markaların yatırımlarından bahsedecek.

MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve YetGen Kurucusu Prof. Dr. Erhan Erkut “Geleceğin Eğitimi, Eğitimin Geleceği” oturumunda yer alacak.

Teknolojide Kadın Derneği Başkanı Zehra Öney moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “Yeni Nesil İK: İnsan, Robot ve Kültür” oturumunda Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa, Robot İstihdam Ajansı Kurucusu Canan Alkın ve  GittiGidiyor İnsan ve Kültür Direktörü, İcra Kurulu Üyesi Murat Yüksel yorumlarını paylaşacak.

  CEVA Lojistik , Satış ve İş geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ “lojistik, depo yönetimi ve tedarik zinciri yönetimi süreçlerini ele alınacağı  “Daha Hızlı, Daha Kolay, Daha Anlaşılır Hizmet Mümkün mü?” oturumu nda sektörün soru işaretlerine yanıtlar arayacak. Özay Hukuk Bürosu Bilişim Hukuku Departmanı Sorumlusu Av. Bilgesu Demirel, “E-Ticaret Kanununda Değişiklikler: “Biz De Mi Bu Yasaya Tabiyiz?” başlıklı oturumda yorumlarını paylaşacak.

 Park Palet Kurucusu Alp Çiçekdağı “E-ihracat Yolunda Depo ve Lojistik Çözümlerin Hazır mı?” başlığını ele alırken, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü E-İhracat ve Yeni Nesil Teknolojiler Daire Başkanı Hasan Önal “E-ihracat ve Geleceğin Trendleri” başlıklı oturumda katılımcıları bilgilendirecek. Inveon, Kurucu & Yönetici Ortağı Yomi Kastro ve Meta Türkiye Ülke Direktörü İlke Çarkcı Toptaş ise Gelecek Nasıl Gelecek Oturumunda yorumlarını paylaşacaklar.

 Son oturumda ise Next Academy Kurucusu Levent Erden, bu yıl ki FutureCommerce360 konferansımızın kapanışını gerçekleştirecekler.

 Perakende ve e-ticarette dönüşümlerin konuşulacağı etkinlik 27 Eylül saat 09:00’da başlayacak. FutureCommerce360 Konferansı hibrit olarak 42 Maslak AVM, ESA Arena ve eş zamanlı canlı yayınla Digital Network Alkaş’ta online olarak düzenlenecek.

 Birbirinden değerli sektör liderleriyle e-ticarette yenilikçi fikirlerin 360 derece masaya yatırılacağım FutureCommerce360 Konferansı için geri sayımdayız.

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek (@digitalnetworkalkas) ve Digital Network Alkaş web sitemize (www.digitalnetworkalkas.com) üye olarak etkinliklerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.