Advertorial İstanbul dışındaki ilk şubesi Çeşme’de
Sponsorlu

İstanbul dışındaki ilk şubesi Çeşme’de


Paylaş
İstanbul dışındaki ilk şubesi Çeşme’de

İstanbul’da şık dekorasyonu, enfes lezzetleri ile rafine zevklere hitap eden Hamdi Restoran, Ege Bölgesi'ndeki ilk şubesini Swissotel Resort & Spa Çeşme’de açıyor.

Bu dev işbirliği Çeşme’ye lezzet, hayatınıza keyif katacak. 1960’lı yıllarda İstanbul’a gelerek, Eminönü Yeni Cami’nin yanında bulunan otoparkın köşesinde ilk tezgahını açan Urfa Birecikli Hamdi Arpacı, bir küçük ızgara ve seyyar tezgahı ile 7 yıl boyunca esnafa ve gelen müşterilere leziz kebap çeşitlerini sundu. Hamdi Usta’nın yaptığı kebaplar günden güne ünlendi. Güneydoğu Anadolu’nun benzersiz lezzetteki kebapları, yöresel hazırlanış biçimleri korunarak misafirlere ikram edildi. Güneydoğu sofrasının eşsiz lezzetlerini İstanbul a başarı ile taşıyan Hamdi Usta, 1995 yılından itibaren Eminönü’nde bulunan restoranına taşındı.

YARIM ASIRLIK KALİTE

1960’lı yılların sonunda Eminönü Meydanı’nda 3 metrekarelik seyyar tezgahta başlayan serüven, yıllar içinde büyüyerek İstanbul’da üç şube ile yoluna devam ediyor. İlk günkü lezzetini koruyup hizmet anlayışını her gün geliştirmeye devam eden Hamdi Restoran, 2014 yılında Şişli ve Pera şubelerini açarak yatırımlarını genişletti. 60 milyon TL’lik yatırımla, 200 kişilik misafir ağırlama kapasiteli Hamdi Restoran, dördüncü şubesini Çeşme’ye taşıyor. Bu aynı zamanda Hamdi Restoran’ın İstanbul dışındaki ilk şubesi olacak.