Advertorial Yaz kış demeden Çeşme sevdalılarını buluşturuyor
Sponsorlu

Yaz kış demeden Çeşme sevdalılarını buluşturuyor


Paylaş
Yaz kış demeden Çeşme sevdalılarını buluşturuyor

Bohem ile lüksü mükemmel bir şekilde harmanlayan dekorasyonu ve damaklarda unutulmaz tatlar bırakan imza kokteylleriyle adından söz ettiren The Small ile İrlanda, İskoçya esintilerini misafirleriyle buluşturan Hacımemiş Irish Pub, yılın 12 ayı hizmet veriyor.

Genç İşletmeci Anıl Karadan, “Açıldığımız ilk günden itibaren sadece sezonluk değil tüm yıl boyunca hizmet vereceğimiz şekilde planlamalarımızı yaptık. Kış aylarında sıcak şarap servisimiz, şömine konseptimiz ve müdavim misafirlerimizle birlikte yaz aylarından farksız şekilde eğlenmeye, eğlendirmeye ve aynı zamanda misafirlerimize konfor alanlarında hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçen kış beklentilerimizin üzerinde bir talep gördük ve bununla birlikte işletmemizi genişlettik. Bu kış da büyüyen işletmemiz ve geniş kadromuz ile Alaçatı'nın kış mevsiminde en az yaz aylarındaki kadar keyifli olduğunu tüm misafirlerimize göstermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

‘ENERJİ KATACAĞIZ’

Çeşme aşığı, iş insanı Anıl Karadan The Small’a gösterilen ilgiden oldukça memnun. Anıl Karadan, The Small’un salaş, rahat ve yüksek enerjiye sahip olduğunu dile getirerek, “Samimi ve sıcak ortam ancak işletmenin dışarıya yansıttığı pozitif ışık ve güzel bir birliktelikten geliyor. Gerek müşterilerimiz ile gerek mesai arkadaşlarımızın tümüyle sağlanan ortak düşünce yapısı işletmenin büyümesi ve gelişmesine yardımcı oluyor. 1850 yılında yapılan tarihi bir binadayız ve bu mimarinin içinde yer almaktan dolayı da çok mutluyuz. Draft içeceklerimiz ve yemek menümüzle de sezon boyunca adımızdan söz ettireceğiz. Barımız 12 ay boyunca Çeşme ve Çeşme severlere hizmet veriyor. Amacımız, Çeşme-Alaçatı sokaklarına renk ve enerji katmak” dedi.

Gelen konukları aile ortamı sunduklarını dile getiren Karadan, şunları söyledi: “En önemli unsur çalışan arkadaşlarımız. Hizmet ve aile ortamı önemli. İnsanlar bir geldiğinde tekrar geliyor. He akşam geldiğinizde sizi güler yüzle karşılayan çalışanlarımız var. Çalışma arkadaşlarımız başından beri bizlerle. Bu da kaliteyi ve samimiyeti hep diri tutuyor.”