Advertorial YAZI AYRI KIŞI AYRI GÜZEL
Sponsorlu

YAZI AYRI KIŞI AYRI GÜZEL


Paylaş
YAZI AYRI KIŞI AYRI GÜZEL

Huzuru her detayıyla yaşamak isteyenlerin adresi Port Alaçatı Hotel, 4 mevsim misafirlerini ağırlıyor.


Huzur dolu bir tatil için beklediğiniz her şeyi bulabileceğiniz Port Alaçatı Otel, turistik bir cazibe merkezi olan Alaçatı’nın gözdelerinden. Yaz aylarında binlerce kişiyi konuk eden Port Alaçatı Hotel, kış aylarında da huzur arayanların adresi oluyor. Kendinizi Venedik’te hissedeceğiniz Port Alaçatı Otel, güzel zaman geçirmek ve kendini dinlemek isteyenler için eşsiz bir konumda bulunuyor. Ege mimarisiyle tasarlanan Port Alaçatı Otel, denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Zeytin ağaçları, begonviller ve çiçeklerle kaplı bahçesiyle rengarenk bir atmosfer sunan Port Alaçatı Otel’de güneş sabah odanızın içine doğarken, denizin kıyısında günü karşılayacaksınız.

ALAÇATI’YA AŞIK

Her bir noktası özenle tasarlanan Port Alaçatı Otel; başarılı iş kadını Berrin Pehlivan’a emanet. Almanya’da uzun süre yaşadıktan sonra Türkiye’ye yerleşerek Port Alaçatı Otel’in işletmeciliğini üstlenen Berrin Pehlivan, Çeşme ve Alaçatı’ya aşık. Bölgenin havasına, doğasına, içten ve sıcak insanlarına duyduğu hayranlığı her fırsatta dile getiren başarılı iş kadını Berrin Pehlivan, “Çeşme yarımadası için, ideal yaşam yeri demek hiç abartı olmaz. Görülecek o kadar şey varken ve şehir hayatına bu kadar yakınken Alaçatı ve Çeşme’yi yeni evim olarak görmem hiç zor olmadı. Port Alaçatı projesinde olmak ve bu oteli yönetmem teklif edildiğinde hem özleyeceğimi düşündüğüm çalışma hayatının içinde olmak hem de sevdiğim turizm sektöründe olmak beni heyecanlandırdı ve kabul ettim” dedi.

ŞÖMİNE BAŞINDA DİNLENME

Kısa zamanda Port Alaçatı Otel bölgenin en çok tercih edilen otellerin başında gelmeye başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Berrin Pehlivan, “Otelin konumu başlı başına bir tercih sebebi oluyor. Sakinlik arayan konuklarımız bazen tüm günü otelimizin tesislerinde geçirebiliyor. Deniz ve havuza girerken, rahatsız edilmeden gönüllerince dinlenebiliyorlar. Ev lezzetleriyle oluşturduğumuz bir kahvaltımız var. Yıllardır gelen konuklarımızla artık aile gibi olduk. Bize yalnızca her sezon yenilikler eklemek ve tüm özlemimizle konuklarımızı beklemek kalıyor. Sabah huzurla güneşi odanızın içine alın ve denizin kıyısında günü karşılayın. Huzuru her detayıyla yaşamak için Ege mimarisi ile tasarlanan Port Alaçatı Otel'e sonbahar ve kış aylarında da konuklarımızı bekliyoruz. Kışın konuklarımız kafa dinlemek için buraya geliyorlar. Şömine başında online çalışan misafirlerimiz oluyor. Onun tadı da bir başka. Sadece yazın değil kışın da misafirlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.