Spor Advocaat'tan Aykut Kocaman sorusuna sert yanıt

Advocaat'tan Aykut Kocaman sorusuna sert yanıt

Paylaş
Advocaat'tan Aykut Kocaman sorusuna sert yanıt

Süper Lig'de Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, çarpıcı açıklamalar yaptı

ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ


Futbolcularla ilgili sözlerine devam eden Hollandalı teknik adam "Çok çalıştı futbolcular ama bazen şansa da ihtiyaç var. Özgüven için kazanmamız gerek. Maç kazanmak için her zaman iyi oynamak gerekmez. Bizim için Türkiye Kupası da önemli. Oyuncularımız dün zor bir dönemde olduklarını kendi aralarında da konuştular. Zor bir dönemden geçiyoruz" dedi.

BÜYÜK BİR ADAMSAN GİT SOR


Basın toplantısında oyuncularını eleştiren Advocaat, "Özgüven eksikliği bende yok, oyunculara sorun. Sahaya çıkıp, yürüyen ben değilim. Takımda bir özgüven eksikliği var. Takım olarak zor bir dönemdeyiz. Oyuncular saha içerisinde gayret gösteriyorlar ama bu yetmez, sizi istediğiniz noktaya götürmez. Bu mücadeleyi siz de sahaya çıkıp verebilirsiniz. Daha fazlasına ihtiyacımız var ve oyuncuların sahada bunu yaptığını göremiyoruz. Sebebini siz bulabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

'Bazı oyuncuların Aykut Kocaman'ı istediği konuşuluyor, ne düşünüyorsunuz?' sorusuna Advocaat'tan sert yanıt

MAAŞIMI SİZ ÖDERSİNİZ


"Eğer büyük bir adamsan git oyunculara sor. Burada 'haberlerde şöyle deniyor' diyeceğinize gidin otobüse oyunculara sorun. Bir oyuncu bunu derse yarın ayrılırım."

Soruyu soran muhabire Advocaat: "Haydi gelin birlikte otobüse gidelim ve sorun. Eğer kimse bunu söylemezse maaşımı siz ödersiniz."

Ayrıca Dick Advocaat Beyaz TV muhabirine, "Sizin kanalınızı sevmiyorum" dedi.

Ozan Tufan'ın maç eksiği olduğunu söyleyen Advocaat "Ozan'ı ikinci yarıda sahada göremedim. Maç oynamaya ihtiyacı var." şeklinde konuştu.


Gaziantepspor 1-1 Fenerbahçe

Haberin Devamı