Coşkun Türk Aferin aslanım!
HABERİ PAYLAŞ

Aferin aslanım!

Çok büyük topçu bu. Aferin aslanım... Bu sözler Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a ait. Alex takımın ikinci golünü attığı zaman kameralar Aykut Kocaman’a dönmüştü. Aykut hoca da hem alkışlayıp hem de bu sözleri söyleyerek tribündeki on binler, ekranları başında milyonların büyük çoğunluğunun hislerine tercüman oluyordu. Gerçi Aykut hoca bu sözleri söylerken “Ortayı yapan Mehmet Topuz’a söylemiş olmasın” diye espri yapanlar da oldu ama yok artık...

[[HAFTAYA]]

Gerçekten de çok büyük topçu olan Alex, Karabük galibiyetinin de mimarıydı. Lugano’nun kafasına nişanlayıp kestiği top ne kadar beceri gerekiyorsa, Mehmet Topuz’un yaptığı ortayı takip edip nefis bir gol vuruşu yapmak da o kadar beceri gerektirir. Siz bakmayın hala onun için “Günümüz futbolunda yeri yok” diyenlere. Onlarınki saplantı olmuş. Fenerbahçe’de Alex dışında uzun aradan sonra takıma dönen, müthiş bir iştah ve hırsla oynayan Emre’yi de kutlamak gerek. Aynı şeyi Niang için söyleyemeyeceğiz.

Haberin Devamı

Sakatlandığı Galatasaray maçından sonra Niang bir türlü ilk geldiği dönemdeki istikrarını yakalayamadı. Caner oyunun hücum yönünde iyi ama savunmada aksıyor. Bu sorunu giderebilirse süper olacak. Yobo Türkiye’ye geldiğinden beri herhalde ilk kez bu maçta çok zorlanmıştır. Vatandaşı Emenike resmen fiyakasını bozdu. Emenike attığı golde de birçok pozisyonda da hızıyla Yobo’ya fark attı. Sonuçta Fenerbahçe 3 maçlık bir seri yakaladı. Bunu 5’e çıkarırsa şampiyonluk için daha iddialı konuma gelir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder