Ekonomi Ağaoğlu, yatırımcılar için özel ekip kuruyor

Ağaoğlu, yatırımcılar için özel ekip kuruyor

Paylaş
Ağaoğlu, yatırımcılar için özel ekip kuruyor

Kürşat Tuncel, “Projelerimizin bir yatırım değeri var. İki katına çıkaracağımız satış ekibi ve kuracağımız özel ekiple elimizdeki portföyü tasarruf sahiplerine bire bir tanıtacağız” dedi

Ağaoğlu Grubu, pazarlama faaliyetlerine yeni bir vizyon kazandırmak için düğmeye bastı. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kürşat Tuncel’i getirdi.

Haberin Devamı

Daha önce Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda genel müdürlük, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nde başkanlık yapan Ağaoğlu’nun çiçeği burnunda genç yöneticisi Kürşat Tuncel, ilk iş olarak satış ekibini iki katına çıkaracaklarını söyledi.

Projeler çok kazandırıyor

Ağaoğlu’nda mevcut ekibin yanı sıra yüksek gelirli müşteriye danışmanlık yapacak özel bir satış ekibi oluşturacaklarını belirten Kürşat Tuncel, “Projelerimizin yatırım değeri var. Müşterimiz 2001’de lanse edilen My Village’den yüzde 223, 2003’te lanse edilen My Home’dan yüzde 191, 2004’te lanse edilen My Town’dan yüzde 224 getiri sağladı. Portföyümüzü yatırım enstrümanı olarak tasarruf sahiplerine bire bir tanıtmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Villaları özel ekip satacak

Kürşat Tuncel, İstanbul Ataşehir’deki 3636 konutluk My World’de kendi dairelerinin satıldığını belirterek şöyle konuştu: “Güneşli’deki My Residence 212 İstanbul’un yüzde 25’i satıldı. Ispartakule’deki My Town’da 45 daire kaldı. Emlak Konut ile hasılat paylaşımı süreci sonuçlanınca My Office’in satışına devam edeceğiz. Bir de Çekmeköy’deki 27 villalık butik projemiz My Roseville var. Bu projeyi yeni kuracağımız özel ekiple satışa çıkaracağız.”

My Towerland’e büyük ilgi

Ağaoğlu’nun son projesi Ataşehir’deki My Towerland’de satışların devam ettiğini belirten Kürşat Tuncel, “Bir ayda My Towerland’in yüzde 15’i satıldı” dedi. 11 blokta 2535 konuttan oluşan projenin ilave ünitelerle 3500 konuta çıkacağını belirten Tuncel, “Sky Towers ve A bloğunda rezidans hizmeti verilecek. A blokta 44 ve 51’inci katlar arasında 30 dubleks ve gökyüzü villaları var. Fiyatlar 335.000 ile 1.729.000 TL arasında değişiyor” dedi.